Heidi – Ib by HeartOM MIG

Velkommen til min uperfekte platform – skabt af en længsel af, at høre til og være til gavn

Jeg hedder Heidi Ankersen. Min familie og mine venner kalder mig Heidi eller Ib. Min gymnasieveninde kalder mig Ankersen. Min mand og hans børn (sågar vores ældste barnebarn Malthe Emil), og andre af mine venner kalder mig Ib, Ibbe eller ja Bedste pip.  INGEN kalder mig Ibby, for det kaldes jeg ikke.  IB by HEART – (Ib med hjertet, derfor IB by heart).

Jeg er et hundemenneske med stort H. Jeg har en hund. Han hedder Fjolle. Han er en PBGV. Jeg har haft to hunde. Blop døde 03.07.2015, og han er savnet hver dag. Jeg elsker næsten alle hunde, eller faktisk alle.

Jeg elsker at skrive mine tanker ned. Det renser mit meget fyldte hoved. Engang havde jeg min egen klumme på en side om sclerose. En dag fik jeg vinger. Derfor startede jeg Ibbyheart den 25. januar 2012. Jeg ville have min egen blog, og det er den, du nu er kommet ind på. Tak. Så dejligt du er her. Det mætter min ambition om at have læsere.

Ibbyheart er en blog med bløde kanter. Jeg skriver af hjertet, med hjertet, og der vil være mange stavefejl. Jeg er ikke ordblind, men jeg har et synshandicap grundet sclerosen, der gør, at jeg har begrænset tidsforbrug af mine øjne. Da jeg har så meget, jeg gerne vil ud med, beder jeg jer inderligt om at bære over med mine fejl.

Hvis det bliver for ubærligt, så findes der heldigvis mange ”perfekte” blogs. Du er kommet ind på den Uperfekte blog. Dén, hvor der ikke kører bannere, reklamer og affliated links. Den uperfekte blog, hvor der ikke er skjult reklame. Jeg tjener ingen penge på at blogge. Jeg elsker, at jeg kan skrive herinde, og at det kommer ud til ”verden”. Jeg føler, jeg bliver bedre forbundet til ”verden” derude, hvor jeg så gerne vil være. Jeg er meget derhjemme grundet den sygdom, jeg er bærer af, sclerose. Diagnose 9.juli 2000.

Jeg er så glad for, at du fandt vej herind. Jeg håber, at du har lyst til, at Ibbyheart er en anderledes blog, hvor du kan føle dig godt tilpas. Jeg håber, du har lyst til at skrive herinde, læse herinde, så bloggen kan ånde og leve. Skriv endelig en kommentar til mig. Jeg læser alle kommentarer OG besvarer næsten alle kommentarer så godt jeg kan.

Skriv til mig, fortæl mig jeres drømme, ønsker og tanker.

Jeg er uddannet i Matas, og jeg elsker at den viden og erfaring, jeg har med mig fra den tid, kan bruges til noget herinde. Jeg giver tips og tricks om beautyprodukter. Jeg skriver om helse, om sclerose og om hunde. Jeg poster opskrifter, og jeg skriver  og skriver, og jeg nyder hvert et sekund herinde.

En af mine faste læsere fortæller her i kære ord, hvorfor hun læser min blog (og nu bliver jeg rød i kinderne):

“Dine ord er skønne, dejlige, kærlige og ærlige om alt, hvad der foregår i dit liv og i din krop, og hvad der foregår i skønhedsuniverset. Du oser af kærlighed – selv når din krop gør helvedes ondt eller du savner Blop. Jeg kan så godt li’, at det er personligt med bolleopskrifter eller billeder af økologiske karklude en sød kvinde har sendt til dig og ikke kun promovering af PR samples fra diverse firmaer. Du inspirerer og gør eftertænksom. Dine videoer på fb er for helt almindelige voksne kvinder, og det er bare fedt at se en over 25 lægge makeup. Det er såmænd bare det <3” Stine Nygaard Sommer

Knus fra Ib
Lad verden glimre
Ib by Heart nyhedsbrev

💜 Bliv en del af mit uperfekte fællesskab – tilmed dig og få inspiration 💜

SENESTE INDLÆG
Seneste kommentarer
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.