STUHR SUMMER PROTECTION

 
STUHR SUMMER PROTECTION

Jeg plejede at købe sommershampoo-sæt hos frisøren. Da vi engang var charterglade-rejsende, Jan og jeg, forstås. Da købte jeg altid shampoo, balsam og en spray til stranden, da jeg er en vandhund, om en hals (en vandhund, der gi’r hals). Nu rejser vi ikke så meget mere, men det bliver da sommer i Danmark – snart – for den da – snart…

SUNDT SOMMERHÅR TAK.

Jeg har brugt shampoo og balsam af dette sæt i en måned, og jeg har lovet mig selv, at jeg vil købe shampoo’en igen. Stuhr Summer Protection består af tre produkter (alle tre uden parabener):

Summer Protection shampoo 250 ml kr 79,95:
Stuhr Summer Protection Shampoo renser blidt håret for rester af solcreme, havsalt og klor samt giver  UV-beskyttelse. Keratin og et særligt proteinkompleks hjælper med at beskytte hårets overflade. B-vitamin har en beroligende effekt på hovedbunden. Håret efterlades blødt, glansfuldt og velplejet. Den dufter så englene synger. Den dufter af sommer og sol, og er frisk i tonen. Så lækker.

Summer Protection conditioner 200 ml kr 79,95
Stuhr Summer Protection Conditioner er en nærende og dybdevirkende conditioner med UV- filter. Reparerer og beskytter samt giver ekstra pleje i sommeren. Ceramide A2 beskytter og reparerer håret samt tilfører volumen og glans. Rødalgeekstrakt øger hårstråetes elasticitet, og B-vitamin samt aloe vera sørger for en hovedbund i balance. Håret bliver blødt, smukt blankt og let at rede ud. Den gør ikke håret tungt, den gør håret glansfuldt og let.

Summer Hair Protection spray 100 ml kr 79,95
Stuhr Hair Protection Spray er en ultralet spray med SPF20 og nærende E-vitamin der yder både UVA- og UVB-beskyttelse til hår og hårbund. Produktet absorberes hurtigt, fedter ikke og er nemt at fordele. Summer Hair Protection Spray er vand resistent- og er derfor ideel til strandturen.
Produktet påføres i hår og på hovedbund en halv time før solbadning og gentages efter behov. Grundet vejret har jeg ikke haft den i brug IRL – dog har jeg testet at det er rigtigt, at den ikke fedter og ikke tynger håret.

NOTE: Josephine har lige været her. Hun så Summer Protection Shampoo og Balsam stå i brusekabinen og skreg “Hey, Ibbe, jeg har lige købt hele Stuhr-summer-serien. Det er i min kuffert. Jeg låner lige din, inden jeg rejser…”

Hun har været på weekend med sin kæreste. De er rejst til BALI idag…

Her kan du følge Stuhr på Facebook.

Stuhr forhandles hos Bilka, Føtex, SuperBrugsen, Kvickly, nemlig.com og i Salonerne.

#stuhr #stuhrsummerprotection #sundtsommerhår

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.