Sund chia morgengrød made by night


Overnight chiagrød by heart

Til én portion bruger jeg:
1,5 spsk chiafrø
1,5 dl mandelmælk
En knivspids vaniljepulver
Ingredienserne røres sammen og stilles på køl natten over – fx i et syltetøjsglas eller en keramikskål med film over  – og voila. Næste morgen er der serveret. Jeg topper min grød med peanutbutter og bær.

Denne grød bor, og gør, godt i min mave. Har I prøvet det? Mine varmeste anbefalinger til denne start på dagen. Prøv det. Den giver lind afføring.

Jeg køber økologiske chiafrø, og bruger enten en crunchy peanutbutter eller smooth (som er den på billedet). Jeg har nemmere ved at komme på toilettet dagen efter, hvis jeg spiser denne grød fremfor havregrød. Så er det ude, noget om afføring. Der kommer mere om afføring in the future, så er i advaret.

Chia by heart

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.