1.søndag i advent med Dermabsolu fra Avéne

Reklame (samarbejde med @eauthermaleavenedanmark)

1.søndag i advent med Dermabsolu fra Avène

Avène julekalender

Jeg er med i en adventskalender sammen med Avène og tre andre bloggere (Jeanette, Anja og Christina). Jeg indleder kalenderen (1.søndag i advent) med denne lækre præmie. I kan vinde hele Dermabsolu-serien samt et gavekort til Aarstiderne. Er det ikke bare herligt?

Deltag på Avène’s Facebookside

I der allerede følger IBbyheart har hørt mig tale stolpe op og stolpe ned om Dermabsolu-serien. Det har jeg gjort, fordi jeg er fan af serien til den voksne hud fra Avène. Jeg er vild med alle fem produkter i serien, og dén feedback I har givet mig på mine anbefalinger har været overvældende. Det er en serie, som VI KAN LIDE.

Serien fås på apoteket. Priserne på produkterne er rigtig fine;

Dagcreme kr 299,50

Natcreme kr 299,50

Serum kr 329,50

Øjencreme kr  229,50

Farvet dagcreme kr 299,50

SAMLET værdi for hele sættet kr 1.457,50

Videoen

I videoen deler jeg med jer mine tanker om at ældes med ynde, effekten ved en varieret kost og kostens betydning for vores huds udstråling og tilstand. Jeg fortæller også om min holdning til at dét at vi smiler og tænker gode tanker kan ses i vores hud – og ikke blot i vores smilerynker.

Deltag på Avène’s Facebookside.

OM DERMABSOLU, serien til hende, der ønsker hudforbedring

Serien er som skabt til den voksne kvinde.

Vi ved at tiden sætter sine spor overalt på vores hud. Ydre påvirkninger som sol, klima og forurening har betydning, og samtidig sker der forandringer indefra. Med årene bliver overhuden tyndere og hornlaget tykkere. Fugt- og fedt-indholdet daler, og huden bliver mere tør. Den naturlige hyaluronsyresyntese mindskest, og huden mister sin spændstighed og glød.

DermAbsolu henvender sig til os, der ønsker at forbedre hudens spændstighed, styrke ansigtskonturen og øge hudens fylde. Serien er let-parfumeret (men øjencremen er uden parfume).

Kost, motion, en positiv attitude, et venligt smil – og naturligvis effektiv hudpleje er vigtige elementer for begrebet at ældes med ynde.

Årstiderne

Fordi varieret kost, “rene” råvarer, mange grøntsager (og gerne økologiske) er gavnligt for vores største organ (vores HUD), så var det oplagt, at I kan vinde et GAVEKORT PÅ 500 kroner til Aarstiderne. Jan og jeg var med på Aarstidernes geniale kasser fra starten (da vi begge var på arbejdsmarkedet), fordi vi altid har valgt økologiske fremfor konventionelle råvarer. Jeg tror på værdien i denne beslutning – for os, vores gæster (der spiser maden) og for miljøet – for fremtiden…

Det glæder mig så meget, at I kan vinde et gavekort til Aarstiderne herinde hos mig. Perfekt altså.

øjencremen med den fine massageapplikator

DELTAGELSE FOREGÅR PÅ FACEBOOK HOS AVÈNE – FØLG LINKET

Følg med hos Avène på FACEBOOK

7 Comments
  1. Skøn serie. Jeg er 56 år ung, så jeg må helt klart være i målgruppen. 😉 🎅🏻🍀🤞🏻❤️

  2. Hej det ville bare være så dejligt at vinde både skønne Avene produkter og gavekort til årstiderne mit jule budget i år er meget stramt så det ville være så skønt at vinde. Jeg deltager på Avene side her på Facebook. Mange dejlige jule hilsner til alle.

  3. Jeg har udfordringer med at tåle ret meget i ansigtet og lige nu er det virkelig svært for mig at finde det rette. Jeg ville elske at få chancen for at prøve dette så går fluks ind og deltager

  4. Min nysgerrighed er igen blevet vakt, desuden er jeg i målgruppen med mine 54 år.
    Jeg elsker også årstidernes måltidskasser, vi får leveret til fire dage hver søndag… Så skønt og lækkert.
    God 1.søndag i advent. ❤️

  5. Lækre Avene produkter ❤️ Får leveret min første måltidskasse fra årstiderne på mandag, det er jeg ret spændt på. Har tidligere fået deres grøntkasset, fra tiden før de smarte måltidskasser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>