100 BON parfume

200 ml refill kr 530
50 ml kr 360

100BON parfume

Fra 120 kr og op kan I solde naturlige parfumer fra 100BON (scent bon – sådan nogenlunde udtales det). Da jeg mødte parfumerne forelskede jeg mig med det samme. De er til at betale, og de er rare at bære. Der er næsten helt sikkert een, I kan lide, og så er det måske – måske ikke – fremtidens parfumer???

100BON

  • Der kan købes refill’s.
  • De er til at betale.
  • De er lavet af 100% naturlig ingredienser.
  • De er fremstillet i Grasse.
  • De går i en helt anden retning end de populære syntetiske- (og også molekule)-parfumer.
  • Om det er fremtidens parfumer?, kan jeg ikke sige, men jeg kan sige det jeg tænker;

jeg tænker, at fortidens parfumer med 100BON får en renæssance. De minder mig om en sofistikeret form for parfumer, som kunne købes i små parfumerier/luksuriøse helsebutikker, da jeg var lille. Enkle parfumer med diverse naturlige ingredienser som; rose, bergamotte, patchouli, citron, oud, vanilje, neroli etc etc – med det lækre twist, at de er bæredygtige og økologiske.

100BON er fra Grasse

Alle parfumerne er fremstillet i Grasse med respekt for den franske parfumetradition, og de er udelukkende baseret på 100 % naturlige ingredienser. Da naturen er meget lunefuld, er det en kompliceret proces at fremstille naturlige parfumer. Det kræver, at parfumøren besidder en høj grad af kreativitet, eftersom der kun er 300 forskellige råmaterialer til rådighed til fremstilling af naturlige dufte, mens der er 3.000 forskellige molekyler, når det gælder de syntetiske parfumer.

Hos 100BON (scent bon) satses der på en ny form for dufte, der er skabt af naturlige ingredienser til at betale. Duftene er baseret på økologisk hvedealkohol. 100BON er miljøvenlig, genopfyldelig og 100% genbrugelig. 100BON’s er engageret i såvel miljømæssig som økologisk bæredygtighed.

10 forskellige duftkompositioner

BLOMSTERDUFTE; Neroli et petit grain printanier (frisk, bitter og blød) –  Carvi et jardin de figuier (figentræets bark, frugtete, sensuel, skønne figen)

Bergamote et rose sauvage ( blomster og rose – som at gå i mormors have) –  Davana et Vanille bourbon (frugtet, sirupsagtig, bourbonvanilje)

CITRUSDUFTE; Eau de the gingembre (ingefær, citrus og jasmin) – Nagaranga et santal citronné (orange, gul, citron, orangeblomst, frisk og Haiti)

TRÆDUFTE; Cèdre et iris soyeux ( pudret, power og potens )-  Myrrhe et encens mystérieux (røgelse, peberm kamfer, karamelagtig, balsamisk) – Labdanum et pur patchouli (jord, mos, grene, skov, nymfe, sylfide)  – Oud wood et amyris  (harpiks, kamfer, let træduft)

De skal mærkes

Jeg synes, at det er parfumer, der skal opleves – helt sådan tæt på – på huden. Her skal I være aktive og opsøgende. Find dem derude. Giv dem en chance. Leg med mulighederne. Dans på skovbunden, dans i mormors have, fortryl din sjæl med parfumer der vækker sanserne.

Sådan virker disse på mig. Nogle af dem giver mig små hyben i munden og giver mig gåsehud. Nogle af dem giver mig høje skrig i ørerne, alt stritter på mig, dem kan jeg ikke lide. Nogle af dem giver mig smil i ansigtet. Nogle af dem får mig hjem i mormors have og hen til den fine dame, der havde et parfumeri i Kongens Gade i Esbjerg, hvor jeg nogle gange var med min mormor og mor. Der duftede vi til parfumer, de ikke havde i min tantes Matas, og jeg elskede det.

Jeg er vild med priserne. Jeg elsker det bæredygtige aspekt, det miljøvenlige aspekt, og så tror jeg på konceptet. Jeg bruger tre af dem – meget (de små prøver holder fint).

Jeg har bestilt en 10 ml Bergamotte & Rose sauvage, og den er jeg så glad for her i sommertiden (selv når det regner). Den kostede kr 120. Hvis jeg bliver helt vild med den, kan jeg bare købe en 50 eller 200 ml og hælde på 10 ml og så kan jeg have den med all over. Så smart. Så er der Néroli & petit grain, minder mig om Clarins og min tid i Matas. Myrrhe & encens minder mig om min reikiflipper-healingstid, og jeg elsker den.

SÅ mød dem derude. Fortæl mig om I kan lide dem. Lad os gå ny veje sammen, og ikke kun lege med det vi kender, men også lege med det ukendte, det nye, det fremmede og dét, der minder om engang  og dengang – det gør 100 BON<3 .

100 BON er i Magasin og i Illum og hos udvalgte forhandlere landet over (bla online hos Matas allerede). Nærmeste forhandler henvises på tlf 40231929

Priser

200 ml edp med tragt kr 530

50 ml edp med spray kr 360 (refillable)

10 ml edp med spray kr 120 (refillable)

Find 100BON på INSTAGRAM. De laver så fine billeder.

ECO certificeret – selvfølgelig IKKE testet på dyr – genanvendelig flasker og emballage

100BON giver 1% tilbage til planeten.

1 Comment
  1. Tak for tippet, Sødde 😀 Det skal tjekkes ud. Jeg elsker en god duft.

    Knus til dig fra mig 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>