24 gaver – The Body Shop

IMG_8076.JPG
Giver du kalendergaver?
Modtager du kalendergaver?
Kan du huske barndommens julekalender?
Jeg fik af min mormor. 24 små gaver pakket fint ind og hængt på en broderet julekalender-sag. Den indeholdt 10-ører sat sammen med tape, slik, tøj til mine bamser eller andet legetøj. Små fine gaver. Jeg elskede at styrte op om morgenen og flå gavepapiret af. Hoppe ud i køkkenet til mor og far og vise dem hvad jeg havde fået af julemanden (mormor).
Børn skal have den glæde sys’ jeg. Det er ikke værdien af gaven, der betyder noget, for mig, det er tanken og kærligheden i at have lavet gaven eller købt gaven – til mig. Tiltænkt mig. For at gøre mig glad.
The Body Shop har lavet tre varianter (tre prisklasser) af en 24-dages julekalender. Denne her til kr 600 gav jeg en ven i hjertet sidste år. Hun elskede den, og sagde “jeg føler mig elsket hver morgen, når jeg ser bag en låge og finder en lækker ting fra The Body shop – og jeg ved, at du har givet mig den i kærlighed”. Hun har selv i år købt denne og givet den videre til to veninder, der bor sammen, så de kan åbne en gave hver anden dag. Så smart og kærligt.
Der sku’ være enkelte julekalendre fra The Body Shop ude i butikkerne endnu. Måske er du blevet inspireret til at forkæle en eller flere du holder af…

IMG_8077.JPG

2 Comments
 1. For nu at svare på de spørgsmål, du stiller:

  Ja – og jeg ELSKER at give dem <3

  Sjældent – men det er ok …. det er glæden ved at give, der er størst for mig 🙂

  Ja – min søster og jeg delte en laaaaang kalender, hvor der var applikeret små nisser, der kravlede på et tov. Hver dag var markeret med en lille messingring, hvor der hang to små pakker. Den 24. fik vi altid lidt "ekstra"; f.eks. fik vi et år et bobspil, som skulle findes ved hjælp af skatteleg, men min far havde ved et uheld byttet om på nogle af sedlerne, så vi fandt aldrig gaven, men måtte vække de to "gamle" for at finde ud af det 😀

  Jeg giver også i år, men du får ikke at vide hvad og til hvem. Tænk, hvis de læser med!

  Kærlige hilsner
  Mette

 2. Den søde juletid.
  Jeg elsker at give, det er bare så dejlig en fornemmelse at se et smilende ansigt. Mine store har altid fået små pakker og extra overraskelser. Jeg gjorde det nu de fire søndage i Advent. Og så har vi hygget med en Advents historie, kan varmt anbefale, Mig og bedste far også nisse Pok og Julemysteriet, djlige historier med et lille kapitel hver dag. De to har vi godt nok læst meget, julemysteriet læste vi i Argentina (fordi det var en lille let paperback 😉 ) og nisselandskaber, hvor der hver dag dukker en ny nisse op som de skulle opdage 🙂 det elskede de, at trække gardinerne fra i stuevinduet hver morgen, for at se den nye nisse :D. Den skal jeg ha’ lavet i år til de små, nu de er store nok til ikke at hive det hel på gulvet 😀 😀 :D. Jeg har også et par år givet Babors julekalender med ampuller til min mor 🙂
  Nisse kys og kram fra en juletosse 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>