A GOOD GIRL in the WORLD

Sponsoreret

A GOOD GIRL in the WORLD

De her to parfumer; GOOD GIRL og KENZO WORLD, præsenterer jeg jer sammen. De er så fine begge to, og de fortæller en historie, der rammer mig (og måske jer?) blot ved et enkelt kig. For det kan ikke bare blive ved et kig, vi er nødt til lige at kigge een gang til, når vi møder dem første gang; SÅ FEDE ER DE I DERES UDTRYK. “EN STILET OG ET ØJEBLIK”…

GOOD GIRL

Good Girl fra Caroline Herrera er en sensuel duft puttet i den fineste stilet-flakon. Duften har både en sødme og en forførende kraft. Duftens sødme kommer fra jasminblomster, som gør duften feminin. Duftens forførende kraft er skabt med velduftende kakaobønner og berusende tonkabønner. Alle elementer samles med et miks af mandler og kaffe, mens tuberose afrunder duften og sikrer sexet duft med KVINDEPOWER.

“Den er til kvinden der lever sit liv som hun behager. Som elsker sin gode side og hylder sin slemme side.”

Parfumen har været på markedet siden 2016, og kan nu endelig fås i Danmark. De andre Caroline Herrera-parfumer er mere sådan sporty i det. Med Good Girl er Caroline Herrera med, hvor der er tale om frække og forførende parfumer. Kig lige på flakonen; midnatsblå glas på guld stilethæl. Den smukkeste flakon for pokker.

Priser: 30 ml kr 340 50 ml kr 665 og 80 ml kr 865 (og en benolie til kr 340)

TIP: Tryk i toppen af flakonen og ikke på hælen.

KENZO WORLD EDP

ET ØJEBLIK – UVENTET – FANTASTISK- RØRENDE – POETISK – EN BUKET PARFUME Kenzo World er en blomsterduft med flere lag. De feminime blomsternoter stammer fra pæon og  jasmin, mens signaturen er afambroxa® der giver en helt unike nuancer af træ og rav.

Det tredje øje – og spiritualitet samt beskyttelse fra Universet. Det er nogle af tankerne bag den nye parfumer skabt af de nye mennesker bag mærket Kenzo. Jeg har elsket mange af Kenzo’s dufte, men Flowers er min all time favorit. Jeg vil sige at Kenzo World kommer tæt på at overtage pladsen, for hold da op hvor har denne parfume taget mig med storm. Den er blid og blød og let og inderlig.

Flakonen er et ØJEblik af nærvær og “SE VERDEN gennem DINE ØJNE”. Som om selve flakonen på en måde styrker individualitet og selvværd(i).

Priser: 30 ml kr 460 50 ml  kr 660 75 ml kr 825  og en 125 ml mist til kr 295

I videoen ses Andie Macdowell’s datter Margaret Qualley, der er danser, skuespiller og model. Skøn type. Lige i øjet – til Kenzo world – so to speak

#itssogoodtobebad #kenzoworld #goodgirl

#goodtobebad #goodgirlsdk

Find dem

Find dem ude i butikkerne. Få et par prøver med hjem. Prøv at holde ved dem, røre og tag dem ind. I er mange, der har købt Good Girl allerede. Tak for feedback venner. Nu skal I se om I også kan finde Kenzo World. Skriv som altid endelig til mig, når I har fundet dem i butikkerne, og giv mig jeres mening om dem. Tak venner.

Min favorit er Kenzo World til hele året rundt – hvor Good Girl er til Bad ass-Ibbe, der skal i byen og danse…

Ha’ en skøn dag venner

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>