A night and a mask to remember

Reklame

A night and a mask to remember

Denne her maske er en “nyhed”, som jeg har testet et godt stykke tid. Nu er den på diskene derude, og jeg tror, at den bliver et JULEHIT.

Det er Filorga, der viser sig på toppen af gamet i hudpleje-universet. De har lavet denne maske, der slog natsokkerne af mig, første gang jeg prøvede den (og jeg har brugt og testet MANGE natmasker)…

Filorga NCEF-Night Mask

Masken fra Filorga er en regenererende maske til brug om natten (aha NIGHT MASK haha). Det er en gel-creme til hud i søvnunderskud, træt, grålig og/eller stresset hud. Dét, den gør er, at give huden en velfortjent “opkvikker”. Huden ser om morgenen (ganske rigtigt) mere udhvilet og frisk ud. Jeg har endnu testet den TO GANGE på Jan the man, og selv han var sådan jysk overrasket: “kan godt mærke min hud er mere så’n glat og livlig” quote Jan…

Masken indeholder Melatonin Cx, der har en stimulerende effekt på søvnhormonet melatonin, som udskilles under søvn, og som udløser de regenererende processer om natten. Resultatet er udhvilede ansigtstræk samt den blødeste, rareste følelse i overhuden…

Der er også ekstrakt fra rød indigo i – med godt detox-effekt SAMT;

 • Filorgas NCEF (Filorgas unikke poly-revitaliserende kompleks med 50 aktive ingredienser)
 • hyaluronsyre
 • kollagen
 • og peptider (plumbing). 

Brug

Påføres om aftenen på afrenset ansigt inkl. øjenomgivelser og på hals. Produktet trækker lynhurtigt ind i huden. Lad den sidde hele natten. Bruges hver anden eller hver aften afhængig af hudens behov. Jeg har brugt den, som ville jeg bruge en maske (cirka 3 gange om ugen).

Julehit

Jeg tænker den godt kunne gå hen og blive et julehit. Ønsk jer den i gave, hvis I kan tåle Filorga’s lækre produkter (gå ind og få en prøve hos en forhandler inden den ryger på listen). Ønsk jer den, hvis I vil forkæle jer selv til natten – og virkelig se og mærke en forskel, når I vågner. Jeg er svært begejstret (Jan er jysk glad). Så det er da garanti for en slags kvalitet.

God søndag venner <3

Ibbe

4 Comments
 1. Hejsa.
  Hvad er forskellen på denne, og den der var der i forvejen? Du har tidligere skrevet om en nat maske fra Filorga.
  Knus Rie

 2. Kære Rie – det er den samme som jeg skrev om i foråret – men jeg syntes den fortjener MERE SHINE, så derfor fik den spotlight lyset idag – ved godt der er nogen af jer der købte den den gang, men jeg sys det er så lækker en maske – så den skal ha scenen flere gange – gir det mening?

 3. Blev bare forvirret om de havde lavet en ny. Jeg har brugt min op, og ønsker mig en ny til jul. Jeg var vild med den.
  Knus….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>