Årets Forbrugerpris ved DBA 2017 – stem

Stem og få indflydelse ved DBA2017

Årets Forbrugerpris ved DBA 2017

I kan stemme lige HER.

Der er mange gode bud. Lige fra HH Simonsen Wet brush quick dry til The Body Shop’s Youth Serum, men jeg har eet produkt, jeg holder med.

Det er Pudderdåsernes Alt-i-en-salve. Og nej, de aner ikke, jeg laver dette skriv. De aner heller ikke, at jeg har købt deres salve to gange, fordi jeg synes, at den er så pi..e god.

Jeg holder bare med dem.

Prøv lige at se udvalget; Mascha Vang’s selvbruner mousse er der,  Scholl’s elektriske fodfil,   Elizabeth Arden’s Grand Entrance Mascara, Apotekets – Anti-age Creme 24 Timer og andre seje produkter.

Jeg har stemt på Pudderdåserne’s Alt-i-en-salve. Har I lyst til at stemme med og vinde hele baduljen til jer selv? Så kan I stemme med HER.

Danish Beauty Award 2017

Jeg glæder mig simpelthen så meget. I år kommer jeg. Jeg nægter, at blive syg i år. Jeg vil med. Jeg kan næsten ikke vente. Mine borddamer har allerede meldt sig. Jeg kommer til at sidde så trygt og godt.

Der kommer mere om DBA. Det meste vil I finde på min FBside – her.

Læs meget mere om DBA2017 HER.

Jeg har stemt. På “K” – som var Alt-i-eet-salven
6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>