Advanced Night Repair med den lyserøde sløjfe

Sponsoreret

Advanced Night Repair with Pink Ribbon Keychain

Limited Edition Collectible

Så lige denne på Estée Lauders hjemmeside. Jeg måtte skrive om den…

Lauder-huset (med hende der skabte opmærksomhed om brystkræft med den lyserøde sløjfe) har lavet en pink Advanced Night Repair med en nøglering ved. Er den ikke bare smukkere end smuk? Hele beløbet af produktet (ex moms) går til Støt Brysterne. Endelig et bidrag, der batter….

Et tip til jer alle, der bruger Advanced Night Repair, og jer der har tænkt over at købe den og få den prøvet; KØB DEN NU.

Det er den mest solgte Lauder serum i hele verden; Advanced Night Repair Serum med en nøglering til ære og støtte for kampen mod brystkræft. Vi får en blødere og mere strålende hud med Advanced Night Repair. En serum, der er meget drøj, og meget dejlig at bruge. Glød til huden og plump hud er dét Advanced Night Repair gør. Bruges morgen og aften under cremepleje.

For hvert køb af dette produkt, vil Estée Lauder donere:

 • til Kræftens Bekæmpelse – hele donationen* går til Støt Brysterne
 • donation per køb: 100% af beløbet ex moms* = 680 kr.
 • Start- og slutdato: 2-31. oktober 2017 (limited edition)

I oktober 2017 markeres 25 års jubilæet for Estée Lauder

Companies’ kamp mod brystkræft

Denne kollektion er inspireret af Evelyn H. Lauder, som stiftede the Breast Cancer Research Foundation (BCRF) ® i 1993 for at forebygge og bekæmpe brystkræft ved at fremme verdens mest lovende forskning på området. Et strejf af blå i designet repræsenterer de mindre end 1% mænd, som diagnosticeres med brystkræft.

Æret være Evelyn H Lauder og hendes flotte bidrag til en verden, der forhåbentlig en dag, bliver helt cancerfri…

I hele oktober vil vi også kunne støtte ved at vise sløjfen (den fine lyserøde sløjfe), hvor end vi går, står og er – lige nu. I Matas og andre steder rundt omkring i landet, vil vi kunne støtte brysterne, og jeg véd, at vi er mange, der gør det og gerne vil kæmpe for alle, der får cancer ind i deres hverdag, og må kæmpe for livet.

Se mere på Støt brysternes flotte hjemmeside.

 

4 Comments
 1. Glimrende måde at støtte kampagnen på, og til en god pris!
  Jeg har brugt denne serum i nogle år og er nærmest afhængig af den, den holder hvad den lover.
  Ærgrede mig lidt da jeg fik Estée Lauders nyhedsbrev i går med dette tilbud, for jeg HAR lige købt en ny “dunk” med 75 ml.

  1. Eeeej hvor ærgeligt men godt du har den derhjemme søde 👏🏽❤️❤️🌸 er sikker på du gør så meget godt i verden

 2. Så fint!

  Må jeg spørge, hvorfor man bruger den både morgen og aften, når den hedder night repair?

  1. I starten af dens levetid var den tiltænkt til natbrug men den er også god under dagcremen men navnet blev hængende, da den var blevet så populær i hele verden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>