Akademikliniken serum med c-vitamin power

Pure Glow Oil fra Akademikliniken – en olie-serum i særklasse

Akademikliniken går op i hud. De er dygtige. Jeg kender flere der bruger Akademikliniken, som deres hudforbedrende “værksted”.

Jeg bruger deres produkter. For jeg har indset, hvad de kan. Anette fra Beautyspace var den første der fik mig til at prøve et Akademikliniken-produkt. Jeg prøvede Pure Active Serum, og den var så effektiv (ville have en serum, der eksfolierede og skabte glød).

Ved et event med Akademikliniken i november 16′ mødte jeg en nyhed fra Akademikliniken. Den har jeg testet siden…

Pure Glow Oil:

Her er tale om en højkoncentreret C-vitaminolie, der giver huden glød og genskaber elasticitet. Pure Glow Oil indeholder pigmentudjævnende botaniske ekstrakter fra lakridsrod. Rabarber bidrager til at korrigere og reducere ujævnheder i hudtonen. Pure Glow Oil indeholder også velgørende fedtsyrer og frøolier fra inca, jojoba, shea og squalene. De styrker hudens barrierefunktion, dæmper irritation og tilfører rigeligt med fugt og næring.

HVORDAN:

Den bruges morgen og aften, som en alm. serum – under jeres plejeprodukter. Hvis I bruger et A-vitamin-produkt, skal det på først, og Pure Glow ovenpå. Husk altid solbeskyttelse over i dagtimerne.

HVORFOR:

Hvis I har en trang til at gøre det der helt vilde for huden, men ikke vil under en kniv og ikke vil injiceres. Den gør noget for voksen hud, der gør overfladen i huden smukkere. Det er helt sikkert. Hvis I nu har røget i 30 år, er stoppet, bruger de bedste cremer, og ikke ser det synlige resultat, så kan denne serum trylle, så huden får glød igen…

Pure Glow Oil har faktisk gjort mine pigmentpletter mindre. De er mindre synlige idag, og det tilskriver jeg denne serum.

Pure Glow Oil koster kr 1.310. Den kan bla købes hos Magasin

KONSISTENS OG DUFT

Pure Glow Oil dufter af rabarber og urter – så delikat. Konsistenen er som en tørolie – meget drøj. Jeg bruger 3-5 dråber per påførsel – og så er der også til halsen. Test den lige, når I møder den i Magasin. Den er virkelig lækkerhed på flaske.

#akademikliniken #serum #serumolie

5 Comments
  1. Hvor du dog frister men ved du hvordan arbejder den sammen med bioeffekt serumen? Kram Pernille

    1. BIOEFFECT står bedst alene – men jeg har brugt dem sammen på denne her måde: FØRST BIOEFFECT PÅ 🏋🏾- og så har jeg ventet et kvarters tid før jeg kom Pure C serum på. Det har givet kæmpe god effekt. Du kan også bruge pure C under dagcremen morgen og så ren BIOEFFECT aften – dét gir også effekt. Tak fordi du spørger mig

      1. Tusind tak jeg havde også hørt EGF stod bedst alene men som du skriver tænker jeg da også at hvis den får lov at trænge ind ku det gå. Tak for svar og din skønne blok

Leave a Reply

Your email address will not be published.