All hands need care og en rigtig god håndcreme

Reklame

All hands need care og en rigtig god håndcreme

Nogle gange er man enten eller. Sådan er det med rose-sager, er min erfaring. Nogen elsker rose-produkter, andre bryder sig ikke om den duft af roser. Jeg er ellevild med DE GODE rosen-produkter. Nogle kan jeg ikke lide (så rynker næsen til), andre hopper jeg ind i et minde om min mormor og morfar og roser i deres have. Det er i dén have, jeg er, når jeg bruger rose-håndcremen fra Jurlique. Sådan har jeg altid haft det med den.

Jeg bruger også citron og lavendel-håndcremen, men kun een får mig hjem til mormor

Roser og mormor

Jeg husker også lugten af klor og tagetes hos min mormor og morfar. De havde nemlig en lækker have med pool – og så elskede min mormor tagetes – heldigvis også roser. Jeg fik lov at samle rosenblade hver sommer og lave min egen parfume. Det var så hyggeligt.

Duften af roser og duften af min mormor glemmer jeg aldrig, og det er minder, der bor i mit hjerte for altid.

Lige nu kan I få Jurlique-rose-håndcremen pakket ind i lyserød emballage

Det er som hvert år en LIMITED EDITION med de reneste roser, der er håndplukkede idet de springer ud.

Limited Edition-udgaven er beriget med ekstrakter af biodynamiske roser, dyrket og håndplukket på Jurlique’s farm i Adelaide Hills.

Alle de unikke kronblade høstes og laves til en skøn blomsterkoncentrat, der kun bruges i denne Rose Hand Cream Handpicked Limited Edition. Jeg siger jer, den dufter magisk – fortryllende – dårende dejligt.

Cremen er rig, og fedter ikke. Den trænger hurtigt ind, og den er meget drøj i brug.

Jeg anbefaler den som oplagt julegave (køb nu, for at være sikker på den er der – og så er en eller to julegaver klaret – både til søster eller mormor…)

Prisen er kr 340 for 100 ml

Så smuk

Jeg kan godt lide Jurlique’s seje enkle emballage i hvid med lidt blomster på, men for pokker hvor er den håndcreme pæn i den lyserøde emballage…

Den nye emballage uden blomster på de nye renseprodukter, skal I lige prøve at spotte derude i butikkerne. Det er virkelig OGSÅ super smukt. I kan også tage et kig forbi deres hjemmeside

Cremen er ude i butikkerne nu, så længe lager haves (special edition). Ellers kan I bare købe den på deres hjemmeside.

Møs og god dag fra Ibbe – med bløde hænder der dufter af Ketty (min elskede mormor)

1 Comment
  1. Min famse duftede altid af Maya sæbe. Mener jeg den hedder.
    Kender godt at kan få de der flashback når man dufter noget man kan associere til fra den dejlige tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>