Alle elsker Nailberry

Reklame

Alle elsker Nailberry

Jeg gør også. Jeg har lige siden jeg mødte Nailberry første gang været fan. Den er bare god. Nailberry er fashion og high quality. Farverne er spot on. Min kære nabo elsker Nailberry too. Hun er ellers trofast Essie-pige. Hun er Nailberry-superfan NU. Neglelakkerne er så flotte til hende. Hun kan bære alle farver – og gør det. En blå lak på min nabo’s hænder bliver ikonisk. Kommer jeg den samme farve på, ligner jeg en strandvasker…

Da jeg fik sendt disse fire farver fra Nailberry, kom der confetti ud af mine øjne af glæde.

Fire Ib-farver

POSTKASSERØD: POP MY BERRY

CYKLAME MED GLIMMER: BERRY FIZZ

LYS MAGENTA: POMEGRANATE JUICE

LYSERØD: PINK GUAVA

De tre nederste farver er fra den seneste kollektion fra Nailberry; JUICE COLLECTION SUMMER 2020. Farverne er særlige, da de er i en ny kategori, som Nailberry kalder NAILGLOSS’es (semi-transperante, JUICY). Jeg er helt vild med alle tre, men den lyserøde Pink Guava er min favorit. De minder mig alle om vores mest solgte neglelak fra Rimmel in the good old days; den var sådan transparent rødlig. Mener den hed nr 14.

Prisen er kr 165, så ja den er dyr – og der findes alternative lakker, men som sagt i indledningen, dette er high fashion.

Nailberry blev grundlagt i Chealsea i 2012. Vi taler veganske lakker og en ejer, der by heart bruger en særlig teknologi og respekt for miljøet. Teknologien er L’oxygene, der gør lakkerne “GRØNNERE” end de forældede neglelakker, der blev brugt førhen.

Dét jeg elsker ved Nailberry, er hvor nemme de er at påføre. Jeg elsker glansen (sjov sætning da), og jeg synes, mange af deres farver er smækre lækre over the moon. Derudover er der 15 ml i – og det er dejligt (mange andre indeholder 11 ml) …

I har set mig bruge Nailberry mange gange, og jeg vil bare lige fortælle om disse fire lakker, fordi farverne er fantastiske. Det er også fordi jeg er en kende hooked på dét der med gloss-effekt (nail-gloss’es).

SÅ hvis I har lyst til en lak i smuk emballage, med nem applikation og god holdbarhed, så tag et kig på Nailberry. Jeg ved kollektionen af de tre nye er derude nu.

Nærmeste forhandler oplyses hos Brands of Beauty tlf 26 20 20 66. Jeg ved bla, at Molly & My forhandler brandet (og har de nye farver)

Knus og pas på hinanden fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>