Alt med hjul tæller – #elscooter

Picture En dag med power
Yoga tidlig morgen
Kysse mand blidt godmorgen
Ti minutter i ske
Lykke
Han tager hundene på tur
Jeg laver morgenmad til ham – og hundene
Juicefremstilling, rødbeder, ingefær, gulerødder og appelsin
Drikker min juice
POWER
Tørbørstning med min nye tørbørste
I bad, skiftevis koldt og varmt vand
POWER
Duller mig op
Og lidt ned
Mødes med hot stylist kl 11 på Cafe Kaleidoskop
God kemi
Høje hæle, smuk kvinde, rødt hår, varme øjne
POWER
Kaffe, dobbelt shot 
Det er et interview
Jeg besvarer spørgsmål om livet med sclerose
Hun lytter, spørger ind, mærker efter
Hendes blog skal omtale mine ben
Min el-scooter
“ALT MED HJUL TÆLLER”

3 Comments
  1. Dejlige dig <3 som altid, bare BANG så godt skrevet! <3 🙂 Elske at læse og følge med, og når jeg så kan følge dig i noget, for Guderne skal vide, at det med at leve med MS det kan man jo kun forestille sig, men lige den der med at man har mange sko, som er bedre til at sidde og stritte med fusserne i end de er til at bringe en til festen, eller cafeen, DEN kender jeg alt for godt! Har de fedeste sko og støvler, men øøhhh, de gange jeg har haft dem på, er min hjerne altid samme sted, ikke i nuet, men hjemme på sofaen, med en der gider nusse tæer 😉 … Du er skøn er du, og jeg glæder mig til at læse mere 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.