Amazing Space, Beautyspace og Ibbyheart – en giveaway

BeautyPicMonkey Collage

Amazing Space, Beautyspace og Ibbyheart

Denne giveaway betyder noget specielt for mig. For det er første gang, jeg ikke helt selv har besluttet præmien. Den er fundet i samarbejde med Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace og Laura Bonné, der ejer Amazing Space. I kan vinde Anettes bog “Sådan får du Superhud” sammen med tre skønne økologiske hudpleje-produkter fra Amazing Space.

Engang havde jeg råd til at besøge et spa en gang i måneden, og jeg gjorde det. Jeg prioriterede det. Idag bruges den kvote af penge på kosttilskud og yoga-timer.
Netop derfor elsker jeg produkter fra Spa-verdenens Univers,  bla Ole Henriksen, Clarins, Comfort Zone og Amazing Space-produkter der minder mig om velvære, selvforkælelse, de dufter pragtfuldt og gør huden og sjælen godt.

Sådan er produkterne fra Amazing Space. Jeg er vild med dem, de er lækre og gode for huden.
Sådan en bog er Superhud, en bog der giver viden og velvære. Jeg elsker den.
Denne kombi af Superhud og Super-produkter vil jeg gerne ønske for en af Jer.

I kan vinde Anettes bog og tre produkter*** fra Amazing Space ved at lægge en kommentar i kommentarfeltet*.

Det vil være fedt, hvis I har lyst til følge mig på Facebook HER OG INSTAGRAM HER

I må også gerne Signe up til Anettes nyhedsbreve HER

Alle der skriver i kommentarfeltet får et lod i puljen – en navneseddel ned i mormors suppeterrin.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller på anden vis associeret med Facebook.
Vinderne får direkte besked (husk korrekt mailadresse, når I skriver en kommentar), og vindernavnet offentliggøres også på bloggen.

JAN THE SPAMAN TRÆKKER EN VINDER DEN 8.NOVEMBER

HVIS DU VIL LÆSE MERE OM AMAZING SPACE (evt booke en tid), KAN DU GØRE DET HER

– og Anette’s blog finder I HER.

MIN ANMELDELSE AF “SÅDAN FÅR DU SUPERHUD” FINDES HER
LAD VERDEN GLIMRE VENNER

kærlig hilsen

Ibbyheart & venner (tak til Beautyspace og Amazing Space)

De tre produkter fra Amazing Space er:

FORMULA C repair face cream 50 ml  kr 450
(delikat dagcreme sprængfyldt med økologiske ingredienser som lavendel, C-vitamin, sheasmør og E-vitamin)

BEAUTY SLEEP MASK face, eye and neck care 50 ml kr 380
(magisk maske til natten med beroligende effekt og cellefornyende økologiske ingredienser)

FORMULA A SERUM wrinkle reducer 35 ml kr 475
(fugtplejende serum med kraftig A vitamin, let konsistens, gør huden dejlig glat og blød)

HVIS I SYNES OM GIVEAWAY’S SOM DENNE, må I meget gerne like denne blogpost. TAK.

*I finder feltet ved at klikke ind på denne blogposts overskrift og  vupti er feltet lige dér – til højre…

#ibbyheart #beautyspace #amazingspace #økologi #spa #giveaway 

image1

296 Comments
 1. Åh sikke en skøn kombination. Anettes og produkter fra Amazing Space. Jeg kunne så godt tænke mig at være den heldige vinder, det ville være dejligt med lidt selvforkælelse, det prøver jeg at blive bedre til <3

  Jeg elsker din blog Ibbe og er så importeret over at du nogle dage skrive 2-3 indlæg det er dejligt for os læsere. Jeg kunne snilt bruge hver dag på bare at sidde og læse indlæg på din og Anette blog dagen lang 🙂

  1. Wuhuu sikke dog en fantastisk start på en ny uge 😊😊
   Tusind tak, det er virkelig sødt af jer, at i sætter så stor pris på os, som følger jer. I kan tro det er værdsat 😘😘

   Jeg ville elske, at vinde Denne fantastiske gevinst som oser af selvforkælelse det ville være så fantastisk. Så håber, at jeg har heldet med mig ❤️

   Ha en dejlig dag ❤️❤️ Deler med glæde ❤️

  2. Jeg elsker velvære, og ville også ønske at der var penge til spa-behandlinger. Dette er dog nok det tætteste jeg kommer. Jeg elsker Anettes tilgang til sundhed og skønhed, samt de rene og luksuriøse produkter fra Amazing Space <3

  3. Uha, sikke en skøn omgang selvforkælelse det kunne være med denne skønne præmie 🎈🎀👌i dette triste grå efterårsvejr ☺️Det kunne være så skønt at komme hjem efter endt arbejdsdag og have sådan en omgang selvforkælelse i vente og glæde sig til😘

 2. Ville være intet mindre end fantastisk at vinde sådan en skøn omgang. Ville dele det med min teenage datter og lade hende få bogen så hun kan lære endnu mere om god hudpleje. Hun er tidligere eksem barn, og jeg har lært hende alt hvad jeg ved for at Gøre hendes hud god igen. Men denne omgang ville da i den grad skubbe hende til den perfekte voksen hud ♡♡

 3. Wauw, sikke en flot give-away. Jeg er ret dårlig til at pleje min hud, men jeg burde som 40-årig nok snart komme i gang. Især nu hvor det bliver koldt, plejer min hud at blive noget “vissen” i ansigtet 🙂

 4. Åååhhhh ville simpelthen knusekramme elske at vinde denne helt igennem vidunderlige goodiebag ❤️❤️❤️❤️❤️
  Krydser mine fingre og håber😊

 5. sikke en lækker forkælelse, lige hvad huden trænger til i denne tid, ak for dine dejlige indlæg og gode ideer, elsker at læse nyt fra dig hver dag, om det er hunden eller gode råd er ligemeget det er altid spændende at følge,ønsker dig jan og vovs en dejlig aften <3

 6. Wuhuu sikke dog en fantastisk start på en ny uge 😊😊
  Tusind tak, det er virkelig sødt af jer, at i sætter så stor pris på os, som følger jer. I kan tro det er værdsat 😘😘

  Jeg ville elske, at vinde Denne fantastiske gevinst som er ren selvforkælelse, det ville være så fantastisk. Så håber, at jeg har heldet med mig ❤️

  Ha en dejlig dag ❤️❤️ Deler med glæde ❤️

 7. Ih det lyder som nogle rigtig skønne produkter – dem kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve ☺️

 8. jeg kan næsten ikke få luft, så lækker er denne gave. Hermed et lod, jeg krydser fingre og beder til de højere magter. (Altså Jan the man). 🙏❤️❤️

 9. My oh my <3 Det er jo en ualmindelig lækker giveaway. Jeg har fulgt dig og Anette længe, så bogen står højt på ønskelisten, og det samme gør Amazing Space' produkter 🙂 Lækkerhed og en fornem opgave, som Jan the spaman igen tager på sin kappe, når vinderen skal trækkes. God aften 😉

 10. Vil være så lækkert at vinde denne forkælelse
  Jeg vil forære den til Malene mit gudbarn som for tre år siden fik konstateret sclerose som 24 årig
  Følger dig både hud og did
  Så håber jeg er den du trækker op af din magiske pose ❤️❤️❤️

  1. Super lækker giveaway. Tænk hvis man var så heldig at vinde. Det ville være dejligt med lidt selvforkælelse. Krydser alt hvad jeg kan….

 11. Wuhuuuuu 🎉🎈 Nøøøøj en lækker giveaway 👍🏼👍🏼☀️ Den gad jeg godt at “hapse” 😀

 12. Så fint! Jeg forsøger også at prioritere lidt spa-forkælelse, når der er luft i budgettet. Jeg har allerede Anettes skønne bog, så den vil jeg forkæle min bedste veninde med, hvis jeg vinder 🙂

 13. Wiiiiiii!!!vidunderlig Giveaway ibber krydser finger og har smidt sokkerne så jeg også kan krydse tær også 🙅🏻’er

 14. Jeg er vildt imponeret over din energi, og glæder mig hver dag til at læse din blog – Hvad har hun nu fundet på 😘

 15. Ib, det er jo den vildeste præmie!!!! Du er en superstjerne!
  Jeg håber og krydser, og håber lidt mere!

 16. Hej Jeg vil elske at vinde den flotte giwe away med alle de lækre produkter og den spændende bog. Der er ikke noget bedre end at blive forkælet og lækre produkter. Tak 🙂

 17. Navra 😊. Den mærke tid ville være lidt letter at gå i møde med sådan en omgang luxus 😆🍁.
  Jeg krydser fingre ☺.

 18. Wow en flot præmie! Som nybagt mor med stort søvnunderskud ville det være fantastisk at blive den heldige vinder

 19. Sikke en fantastisk gevinst!!!
  Krydser fingre for at mit lod bliver trukket ud, så jeg kan få tips og produkter til superhud, for det er ikke altid huden vil samarbejde med mig 😀

 20. Jamen altså, hvis det ikke er den vildeste præmie, så ved jeg ikke hvad 😃.
  Tak for chancen ❤️🙏

 21. Eeeej, hvor er det en lækker giveaway! Min hud vil elske disse lækre produkter 🙂 Efterårsvejret giver da også anledning til, at læse Anette’s bog, som jeg i særdeleshed håber at vinde 🙂

 22. Jeg er en trofast fælger hos både dig og Anette, så denne giveaway er jo right up my alley. Jeg krydser fingre og håber på det bedste

 23. Jeg ville virkelig gerne vinde dette lækre sæt! Jeg døjer i min voksne alder ekstremt med akne og det er så hårdt psykisk så lidt særlig forkælelse af denne art ville bare være fantastisk.

 24. Uhh for en lækker præmie! Har skrevet bogen på min ønskeseddel til jul, men det ville da ikke gøre noget, hvis jeg vandt den – og så 3 skønne produkter oveni 😀
  Jeg følger dig på Facebook, men har desværre ikke Instagram. Følger også bloggen via Bloglovin 😉

 25. Årh mand en vidunderlig giveaway. Den vil jeg super gerne vinde. Det er da selvforkælelse over alle grænser. Nu sætter jeg mig med krydsede fingre og tæer og bevæger mig ikke ud af stedet før Jan the spaman har trukket en vinder

 26. …uh så lækkert! Kan nikke genkendende til, at med sclerose går pengene hurtigt til andre ting, jeg har aldrig af samme grund prøvet Amazing space…drømmer om at det bliver denne gang.

  Af hjertet tak for din blog, hvor du bringer dig selv i spil💐❤️🙏🏻

 27. Årh ja, dette ville være helt vidunderligt !
  På en elev løn, og ny ejer af en andel, så er pengene meget små. Jeg finder lige råd til at besøge min søde negle pige af og til, men ellers er selv forkælelse en kop the og en god bog! (Har læst alle Julie Hastrup bøgerne😅 )
  Så at kunne vinde lidt lækket til fjæset ville gøre så godt på mig kontoen !
  Igen, tak Ib for din skønne blog 🙂

 28. Uha en skøn giveaway…. Jeg har endnu tilgode at prøve de lækre produkter – krydser fingre for at tiden nu er kommet 😊

 29. Virkelig lækker giveaway! Bogen har jeg allerede, men har også en rigtig sød veninde som fortjener en før-julegave 😉 Der krydses fingre for superhud til mig!!

 30. ❤️ Når mam snart er 48 år, så drømmer jeg om, at kunne gør det bedste for min hud. Selvforkælelse og forhåbentlig ny aha viden fra bogen. Jeg håber jeg kan være så heldig, at vinde nogen 😄❤️🌸☀️

 31. Sikke en flot præmie.
  Jeg følger dig trofast på blog og på fb,-
  Jeg vil nyde de lækre produkter,- hvis jeg er så heldig😉😉😉

 32. Nej, neej, NEEEEJ🙉 …Amen, det er bare den LÆKRESTE præmie! – EVER!💭🦄🍇💜
  Ihh, hvor ville det bare være det skønneste at vinde!👌🏻🍵🌾 – jeg kæmper hver dag med en total ØV-ØV-ØV-hud, og selvom jeg stille nærmer mig de 30, er problem-/teenagehud åbenbart stadig en plage jeg må døje med😭👎🏻 ØV😑

  Så jeg ville eeelskee at vinde jeres VIRKELIG lækre præmie👌🏻🍵🌾 Uh, det ville være så FAAANTASTISK👏🏻☺️ Jubiiii♥️

  Ha’ en suuuuper dejlig efterårsaften🍂🍄💋☕️

  Mange hilsner fra Linn🙋🏽

 33. Nøj det ser lækkert ud – heller ikke her er der råd til spabehandlinger – så det ville være dejligt med lidt lækkert til hjemmespaen 🙂

 34. Har læst så meget godt om bogen, så den vil jeg supergerne vinde :-). Og så trænger min efterårstrætte hud virkelig til lidt forkælelse!!

 35. Det var skønt at se dig i dag! Og jeg lover dig for, at når jeg en dag bliver rig, så inviterer jeg dig på den lækreste spa-weekend efter eget ønske, for det FORTJENER du!! <3 love you!

 36. Lækker præmie! Jeg nærmer mig de 40, og det kan godt ses en anelse. :/ Huden er ikke så spændstig mere, og der er en del solskader. Havde jeg som teenager vidst, at det er bedst at bruge solcreme dagligt, havde mine hud dags dato nok set en anelse bedre ud. Uanset om jeg vinder eller ej, så må jeg vist have fat på Anettes bog!

 37. Uhh sikke en lækker lækker præmie 😍 Det vil helt sikkert falde i go jord hos lille mig!! Jeg er også ved at løbe tør for plejeprodukter til ansigtet 😍

 38. wow sikken en lækker konkurrence… jeg er så klar til mormors suppeterrin!

  tak for en helt igennem skøn og hjertevarm blog fyldt med inspirerende indlæg, ærlige beretninger og masser af vovser <3

 39. Soede Ibbe. Du forkaeler igen. sikke en super laekker pakke. Der ville vaere til at dele med mine to soestre skulle jeg vinde. Jan the man skal vist have et klippekort til haandmassage efter denne giveaway. 😉 <3

 40. Jeg drømmer lige nu om flot og sund hud, lidt selvforkælelse og bare medvind. Wow, hvor lyder der godt med denne giweaway!

 41. Er lige begyndt at følge dig ☺ finder din blog og opslag interessante👍 og sikke nogle fede konkurrencer☺ jeg krydser optimistisk mine fingre 🍀

 42. Super skøn præmie ☺Jeg krydser for at være den heldige 😄Elsker at følge dig, fjolle og Jan the man 😆

 43. Som altid disker du op med en virkelig lækker Give Away. Produkterne kender jeg ikke personligt, men håber jeg kommer til det 🙂

 44. Det kunne være fantastisk at vinde, min hud trænger virkelig til en kærlig behandling efter et hårdt cancer forløb, så krydser fingrer.
  Og elsker dine skønne indslag på Facebook ❤️

 45. Åh. TÆNK, at produktindpakning kan være SÅ pænt. Vil virkelig også gerne have nallerne i Anettes bog. Jeg er MED. Dejlig aften til dig og Jan <3

  kh.

 46. WOW det ville da være fantastisk at vinde 😍 jeg krydser alt hvad jeg kan ☺️ Knus til dig søde Ib 😉😘

 47. Wow – elsker og følger din side og Anettes side ♡☆♡ og sikke en fantastisk præmie I disker op med. Så jeg håber på mit held denne gang :-* 🙂 <3

 48. Det ville jo være den dejligste præmie at vinde! Jeg er højgravid og må kun bruge lækre og parabenefri produkter, og trænger i den grad til forkælelse. Og bogen lyder skøn. Krydser fingre!

 49. Endnu engang har du fundet en fantastisk giveaway. Det er en fornøjelse at følge din blog og følge dig på Facebook. Håber heldet er med mig 🙂

 50. Den skønne bog er da et musthave, deltager med glæde 🙂 tak for en, som altid hjertevarm og fantastisk blog 🙂

 51. Nøjjjj, hvor er det en flot præmie 🙂 Kvinderne her i huset ville blive glade 🙂 Begge to 🙂

  Kh Rikke

 52. Fantastisk præmie, fantastisk samarbejde for at forkæle os 🙂 Jeg har aldrig prøvet noget som helst fra Amazing Space, så det ville være helt vildt at få hele tre produkter + en super-skønheds-bog!

 53. Uh sikke da en lækker giveaway. Er jo kun et plus til en i forvejen skøn blog, som jeg elsker at følge med på 😄

 54. Jeg elsker Anette og bogen en på ønskesedlen, men det ville være skønt, hvis julen kom lidt tidligere i år 😉

 55. Det er dog en forrygende forkælelsesomgang I har fundet frem til os 🙂 Jeg vil så gerne læse bogen og er nu nr. 11 i køen på biblioteket 😉 En eftertragtet dame, hende Anette. Og produkterne ser så lækre og luksuriøse ud – og flot emballage, som er for pæn at smide ud! Krydser fingre xo

 56. Håber, jeg bliver den heldige! Trænger til gode råd og produkter, nu hvor jeg er blevet 40 (idag)!!!

  KH Anne W.

 57. Uhhhhh, kunne godt bruge noget viden fra bogen – og en gang hjemmespa med stearinlys, musik og lækker hudpleje😘❤️❤️❤️

 58. De fleste af os er nødt til at prioritere for at få økonomien til at hænge sammen og det er ofte de lidt ekstra gode ting man bliver nødt til at fravælge; derfor vil jeg også gerne have et lod i puljen i håb om at kunne forkæle mig selv med den skønne giveaway 😀

 59. Uha da da SÅ lækker en give away!
  Jeg krydser hvas jeg kan for at vinde lækker økologi til min hud 🙂

 60. Jeg vil elske at vinde 🙂 fantastisk gevinst, masser af selvforkælelse.
  Håber jeg har heldet med mig ❤️
  ❤️ Delt med glæde ❤️

 61. Wau! krydser fingre og tæer. Det vil være så skønt at vinde den skønne præmie! .0)

  smil Lene
  @justlove2ndhand

 62. Tak fordi i forkæler os følgere. 🙂 Det kunne være fantastisk at være den heldige. Deler og krydser fingre 🙂 Ha’ en skøn dag😃😃😃

 63. Det her er lige hvad jeg går og drømmer om, at få opgraderet min hud med så fantastiske produkter, udvalgt af to brændende ildsjæle for velvære.
  Ha’ en rigtig god dag.

 64. Sikke dog en lækker konkurrence! Har intet fra Amazing Space, og vil så gerne læse bogen – så jeg krydser fingre!
  Følger og får nyhedsbrev! 🙂

 65. ☀ Sikke dog en lækker omgang forkælelse…hvilken kvinde vil ikke ELSKE denne præmie .
  Jeg vil super gerne deltage ☀

 66. Der er nogle faste blogmails, som jeg dagligt ser frem til at modtage og både dine og Anettes er blandt dem, som jeg virkelig glæder mig til…😀 I har 2 forskellige beauty-blogs, men som begge udvider min horisont med bla. faktuel beautyviden og ærlige produksbeskrivelser. Så det glæder mig utroligt meget, at I her finder sammen om en god Giveaway. Og at I så også har lokke Amazing Space med… Skønt! Deres produkter er så gode og vil give mig et efterårstiltrængt overskud på hud- og velbefindenhedskontoen. Så jeg håber virkelig, at Jan trækker mit navn op af mormors fine suppeterrin…😀

 67. Åh for Søren da, hvor jeg inderligt håber, at Jan får fat i mit navn nede i den skål <3 har fulgt både dig og Anette længe – I er skønne!

 68. Det er i sandhed en Amazing giveaway. Fuldstændig fantastisk.
  Den kunne jeg godt drømme om at vinde 🙂 <3

 69. Endnu en fantastisk give away her hos dig – den gad jeg virkelig godt vinde. Jeg har allerede Anettes bog, men min søster ville i så fald få en ekstra julegave i år 🙂

 70. WOW en fantastisk præmie fra nogle skønne kvinder 😉 Det sidste stykke tid har ikke kørt helt optimalt, så imens jeg er ved at rejse mig, ville denne præmie lune et godt sted.
  Ellers held og lykke til alle og fortsat god tirsdag.

 71. Det ville være helt fantastisk. Jeg elsker også Amazing Space og Anette. Pakken ville komme fuldstændig til sin ret lige nu, hvor jeg er ved at lære min yngste datter at undvære mælk om aftenen og natten, hvilket hun ikke er udpræget begejstret for. Jeg slæber mig rundt på arbejde og føler, jeg ligner en hængt kat! Nu dog en hængt kat med krydsede fingre.

 72. Årh jeg ville da bare så meget else at vinde denne fantastiske give away og også (måske allermest) at ligge i din mormors suppeterrin Ibbe <3

 73. Iihhh bare så fantastisk giveaway💚💚
  Jeg tror på karma, så hvis jeg vinder denne forærer jeg straks 200 kr væk til ethvert velgørende formål du og Jan måtte vælge🌷

 74. Bogen ville og produkterne ville være perfekte, nu hvor jeg ikke kan gøre andet end at ligge i sengen med et knæ der er blevet syet 🙂

 75. Sikke nogle lækre skønhedsprodukter, og Anettes bog ville jeg meget gerne eje, gode råd til en superhud kan man aldrig få nok af. 🙂

 76. Uhhh, det ville bare være det bedste….<3 Med en ny hverdag, hvor jeg står op 5.15 hver morgen føler jeg mig da godt nok lidt brugt nogle morgener, men sådan en omgang luksus gør det en hel del sjovere 😀 Så er jeg frisk og overskudsagtig, når jeg skal holde mine 3 2. klasser i ørerne 😀 (Ikke på en gang, altså!!)

  Kh. Julie 🙂

 77. ⚠️😏⚠️Nåååååå…. Det kunne da være så helt fantastisk at prøve at vinde lige netop denne give away😘🌹😘

 78. Jeg har følger både dig og Anette på Instagram og Facebook. Skøn læsning. Lækker præmie 🙂 Stik mig et lod i puljen, så krydser jeg fingre! 🙂

 79. Åh hvilken lækker præmie 😊 Elsker bare at følge dig kære ibby 😍 Vil krydse alt for at være den meget heldige der kunne være den heldige 👏🏼

 80. Hvilken fantastisk præmie vil så gerne læse bogen ser hende altid på tv. Og at der så følger fantastiske produkter med gør det bare endnu mere fantastisk 😊

 81. Uha, hvor totalt lækkert. Jeg håber på at være den heldige denne gang 🙂
  Tak for en skøn blog. Kh Maria

 82. Åh jeg ville elske at vinde… Har alt andet end superhud med en tidskrævende skøn søn, og ingen penge på kontoen 😘

 83. Åh ville så gerne forkæle mig og min store mave 🙂 Det er så lækre produkter så krydser fingre;)

 84. Wauoo en lækker give away som altid <3

  Sikker på min hud ville elske mig hvis jeg var så heldig at vinde disse fantastiske produkter <3

 85. Det var dog en helt fantastisk præmie man kan vinde der! ELSKER Amazing Space produkterne. Et af de få mærker som virkelig dur til min sarte hud! Håber virkelig jeg er så heldig, at jeg vinder 😀

 86. det er simpelthen så lækkert med alle de skønne konkurrencer du holder og forkæler os med, 🙂 det vil jeg gerne have lov til at sig STORT TAK for 🙂

  Mht denne whauuuu det er da ultimativt super lækkert, det er enhver kvindes drøm at blive forkælet med de skønne produkter, jeg er ihvertfald 100% vild med det og det vil være så skønt at forkæle min hud det trænger det til 🙂

  Ønsker dig en super dejlig dag 🙂

  K.H Pia

 87. sikke dog en helt fantastisk præmie, bogen har jeg jo allerede, men så ville JULEGAVEN TIL VERDENS BEDSTE VENINDE, jo være i hus. Selv om jeg er noget af en beautyjunkie kender jeg ikke produkterne fra amazing spa. Men Laure Bonnes bøger, kender jeg jo selvfølgelig og især Naturligt Smuk er da helt fantastisk. Den nye er jo til et yngre publikum, men selvfølgelig klar til salg på hylden. Vil drømme om at vinde og prøve disse lækkerier.

 88. Sikke en fantatsisk præmie – har hørt så meget godt om produkterne og Anette er jo bare fantastisk 😀

 89. Åh, jeg ELSKER Amazing Space produkterne, og Formula A serum er intet mindre end fantastisk; de andre har jeg dog endnu ikke prøvet – og jeg har end ikke fået læst skønne Anettes spritnye skønhedsbog. Burde det ikke være tegn på held i denne konkurrence med den mest fantastiske præmie ever? Jeg håber <3

 90. Åhh JA TAK!! Som førtidspensionist er det goder som disse, jeg er nødt til at nedprioritere, så denne præmie ville være fabelagtig at vinde <3

 91. Det er en så lækker præmie! WOW de skønne sager og den fedeste beauty-bibel oveni!!! Raaa Gaa!
  Jeg er virkelig glad for din blog, og jeg er også imponeret af dine mange både seriøse, sjove og personlige indlæg som ofte får mig at tænke mere, også efter jeg forladt min computer.

  Følger dig på instagram, men har ikke FB, om end jeg smutter derind og ser dine videos alligevel uden at behøve logge på.

  Krydser fingre!

 92. Jubii, sikke en fantastisk præmie. Tak for muligheden for at vinde den. Kender ikke amazing space men følger Anette og dig næsten hver dag (alle indlæg bliver læst selv om jeg ikke kikker forbi dagligt).

 93. Uuuuuh, hvor ville jeg gerne fiskes op af suppedasen! Fornyet, smukkere og skønhedsklogere… Ønske, ønske, ønske 💫

 94. ville være skøn at kunne give til min kæreste (evt som en ekstra julegave eller noget). Krydser fingre, jeg ved hun ville blive lykkelig for den!

 95. Iha, sikke en overdådig præmie!! Jeg krydser fingre.

  Jeg følger dig allerede glædeligt alle vegne, du spreder altid glæde på mit feed.

  Kh Nina

 96. Uhhhh hvor lækkert😀 Har først set den nu, min far døde for 3 uger siden så har ikk været så aktiv som normalt på dine sider men nu får jeg kigget det hele igennem… Det var bare i tilfælde af du havde lagt mærke til jeg var væk haha😉 rigtig god weekend 😘knuzzer😙

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>