Antonio Axu

Reklame

ANTONIO AXU

Han er så sød. Jeg var til en event engang, hvor han var æresgæst – smukke, flotte og søde Antonio Axu.

Så er han OGSÅ ufattelig populær, fordi han er så dygtig til at klippe. Han er eftertragtet i Sverige for sin frisørkunst – selv udenfor landet med de kække elge. Jeg så han in action, og det var så fedt. Han er vel en slags Dennis Knudsen, der jo også har sin egen hårpleje-linje. Jeg vil snakke om Axu’s hårpleje-serie – især for frisørens datter – mig…

Antonio Axu Hair Couture en alsidig luksus serie med både styling og plejeprodukter.  I har helt sikkert set serien i Matas allerede, og nogle af jer har allerede prøvet produkterne. Tak for jeres tilbagemeldinger.

Serien passer til alle hårtyper, men mange af produkterne er specielt udviklet til det fine skandinaviske hår, og dét er virkelig skønt; det ses og mærkes…

Jeg fortæller nu om;

Care & Prepare shampoo kr 129,95 300 ml (plastflaske med pumpe)

En styrkende shampoo, der intenst renser, fjerner produktrester og efterlader håret blødt med genoprettet “sundhed”. .

Formlen hjælper med at forhindre håret i at knække og indeholder beskyttende ekstrakter fra pinot noir-vindruer og styrkende grønsagsproteiner, der gør den ideel til tørt, ødelagt eller bleget hår.

Denne shampoo er især god til os med afbleget hår, striber i håret, os der kan lide at bruge silvershampoo’s. Varm anbefaling herfra.

Pure Silk Oil kr 279,95 75 ml (plastflaske / spray)

Jose har lært mig at bruge produkter som denne. Et par dråber i håret, når det er tørret, så får håret altså bare det flotteste look. Dette er en silkekur med argan- og chia-olie, der giver en fantastisk glans og et superblødt finish. Den lette formel er særligtudviklet til at imødekomme afbleget hårs behov – UDEN AT TYNGE HÅRET.

Olien hjælper med at pleje ødelagt hår og spaltede spidser ved at gennemtrænge håret med ekstra fugt. 

BRUG: enten i håret efter hårvask og inden føntørring – eller i tørret hår – et par dråber til hår med min længde – altså et meget drøjt produkt.

Serien fås i Matas – online og i nogle butikker. Der er et stort udvalg af gode produkter til skandinavisk hår. Spørg i butikken og få en dygtig ekspedient til at hjælpe dig med HVILKE produkter dit hår kunne have gavn af.

Møs fra Ibbe

4 Comments
  1. Kan shampooen kun bruges hvis man har farvet/afbleget hår? Eller er den til alle hårfarver og typer?!

    1. Super spørgsmål – den er til alle – men er extra god til de der har afbleget 🌺🌸🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published.