Arden sommer favoritter

Arden favoritter

Annonce

Arden sommer favoritter

Der er nogle Elizabeth Arden-produkter, som vi ikke kommer udenom. Jeg fik tilbudt at teste dem tidligere – og sagde ja tak. Jeg har prøvet dem alle sammen før, og det har nogle af jer også. I har nemlig været så søde, at dele med mig, hvilke Arden-produkter I har derhjemme (jeg har spurgt jer på Instagram i stories). Tak for kæmpe-feedback, jeg værdsætter det.

Af disse fem produkter var populariteten hos jer som følger;

Nr 1: 8 Hour creme

Nr 2: Prevage City Smart spf 50

Nr 3: Ceramide kapsler

Nr 4: 8 Hour Facemist

Nr 5: Arden’s røde læbestift

8 Hour cremen

Alle ved, at det var noget med Elizabeth Arden’s præmie-hest, der havde et sår, og en salve blev brugt, og den var magisk – og reddede hesten. Det var 8 hour-cremen many years ago. Det er næsten samme opskrift idag – og i hvert fald er effekten ligeså god som back in the days. Cremen er ikonisk – og jeg vil mene, den er oplagt i de flestes husholdninger til smårifter, tørre læber, tørre fødder, tørre knoer etc. Jeg køber altid både 8 hour creme og læbestift (lige nu til halv pris i Magasin), når de er på tilbud, hvilket ofte sker derude i livet – hold øje…

8 Hour Miracle Hydrating Mist

Så er der misten. Eight Hour® Miracle Hydrating Mist indeholder en Superfruit Blend med masser af antioxidanter, der styrker huden og giver en sund glød. Formlen indeholder også beroligende ekstrakter, og hvert spray beroliger huden, der samtidig forkæles med masser af fugt. Den er på tilbud til en hund (100 kroner i Magasin) NETOP NU

Ceramide kapsler

Alle, der har prøvet ceramide kapsler een gang, prøver dem igen – og igen. For det er bare god gedigen hudpleje, der optimerer huden. Prøv dem – hvis I ikke har været der. Jeg kan varmt anbefale jer en kur med ceramide kapsler.

Prevage City Smart

Den har jeg brug tre af  – helt op. Jeg har selv købt to af dem (når der var tilbud), for det er en helt vidunderlig creme til voksne – som jeg er – der vil have høj faktor OG PLEJE samtidigt. Den fedter ikke, og den er så god so base for makeup. Find en prøve – og mærk den.

Hver eneste dag, i byer over hele verden, skader miljøet huden, faktisk skyldes 80 % af alle hudens synlige ældningstegn ydre påvirkninger såsom UV-stråler, forurening og røg. Dette produkt neutraliserer effekten af miljømæssig og oxidativt stress på huden, og PREVAGE® City Smart giver dermed en mere ungdommelig, glattere, lysere og mere beskyttet hud. PREVAGE® City Smart anvendes dagligt og beskytter mod forurening og UV-stråler, samt styrker hudens naturlige forsvarsmekanisme. 

Arden red lips

Red door = red lips. Har I prøvet en af ELizabeth Arden’s røde læbestifter? Det er kvalitet – kræs for kendere. Prøv. Jeg har tre røde farver fra Arden, og denne her er min favorit.

Af de fem er her min favorit-liste (som jer der følger mig på IG allerede kender)

 1. Prevage City Smart
 2. 8 hour creme
 3. ceramide kapsler
 4. face mist 8 hour
 5. Power red læbestift
3 Comments
 1. Der er nogle af de ovennævnte produkter jeg har til gode at prøve endnu. Og andre som jeg også er glade for.
  Et produkt jeg altid har i mit skab om vinteren er det lille metalbæger / eight hour/ jeg bruger det på mine læber hver dag.
  Så ingen revner og lign. Nogle gange har jeg haft svært ved at finde produktet og har så erstattet det, men intet fungere så godt som
  Elisabeth Arden eight hour balmen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>