At pimpe med blingbling og grønne kys

Picture

Hør lige her,- mine ben er ikke helt vildt gode for tiden. De er faktisk ret frække. Spasmer i bækkenet gør det ikke sjovere!

Der måtte noget spas til – noget spas med BlingBling, Blomster og Buddha.

Min dejlige veninde kørte mig hen til en TIGER butik idag- og dér købte jeg for 80 kroners lindring af ben der føles som bly og kolde, tykke jernstænger.


Vi tog hjem i solen på terrassen, kastede os i stolene i solen – og pimpede min scooters kurv op – og senere pimpede vi selve scooteren op.

Jeg blev også pimpet op med spænder i håret og diamanter om øjnene…

Der var en, der kiggede med, da vi legede i solen – søde Oscarbaby.Der blev klistret mange BlingBling pyntesten på de blomster der.

Min scooter har altid været en pyntedukke. 
Den er pyntet op med lys og gran i juledagene – og den har charms og klistermærker på sig hele året rundt.

Men der skulle ligesom lidt mere til – nu hvor det er blevet sommer…

For at lindre mine smerter har jeg brug for at “spiffe” hverdagen lidt op engang imellem.


Idag har jeg gjort mit bedste for at hylde min hverdag ved at “pimpe den” lidt 

Tivolistemning og BlingBling-energi ind over et hjælpemiddel, der lige i disse dage er helt uundværlig for mig – nemlig min kære scooter = mine ben. 
Når de lange knogler med hud, fedt og hytteost ikke kan klare de mange og lange ture med to hanhunde – i en tid, hvor tæverne flasher deres kønsdele i hovedet på mine uskyldige hanhunde i et væk, så er scooteren en ven, der sikrer hundene sød musik og sniffeture, hvor de håber på, at finde frem til den eneste ene.JEG KYSSER GERNE SCLEROSE FARVEL

Jeg var gerne fri for denne lortesygdoms eksistens i verden – men når den nu er kommet forbi min krop – og har bosat sig – så er det essentielt for mig, at gøre dens tilstedeværelse i mit liv mindst mulig magtfuld. Jeg svækker dens ondskab og råddenskab ved at gøre hverdagen lidt festlig med BlingBling og kærlighed – og lige idag, mine kære venner, var det kernen i min sjæl, der blev plejet med “pjat og gøgl” fra en fuc…. TIGER butik – og det var lige hvad jeg skulle bruge for at GÅ GODT.

Ekstra ord:

Da jeg var ved at bryde sammen imorges, da det gjorde så forfærdeligt ondt i mine ben og mit bækken, at det tog mig en halv time at komme ud af sengen – og jeg senere lå og lavede yoga på gulvet i stuen og tårerne stod i kø for at trille – besluttede jeg mig for at FAN’ME NEJ ikke på sådan en herlig soldag – jeg vil have en god dag – punktum. 
Jeg tog Fjolle ned af trappen – kørte en time med ham på scooteren – tog hjem – tog Blop ned på gaden – på scooteren – og hjem igen. Jeg fodrede hundene af – og så hentede Xenia mig – og vi kørte ud i livet og fik kaffe og købte BlingBling i en TIGER butik for 80 kroner – og nu sidder jeg her – og skriver dette i sofaen med hundene ved min side. 
De elsker mig ubetinget – med eller uden scooter. De elsker mig for min sjæl og de økologiske kyllingcocktailpølser, jeg køber i Irma – og ikke for min krop og dens tvivlsomme, svingende tilstand.

Selvom jeg putter BlingBling, tant og fjas ind over alvor, sygdom og spasmer i hverdagen – er det vigtigste i livet stadigvæk – og altid – den ubetingede KÆRLIGHED…


5 Comments
  1. Ibbe …. God is my Rock.. Du er (som Alex ville sige) Ultimalativ den sejeste .. Jeg laver en bobbel til dig lige nu..

  2. 💖💖💜💜💚💚 håber din dag bliver fantastisk 💜💜💖💖 det fortjener du 💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.