At rense er at leve

Reklame

At rense er at leve

Hov, det er vidst “AT REJSE” haha – men I forstår mig, ik? Det er virkelig lækkert at rense huden. I ved, hvor meget jeg går op i det, men aldrig bliver fanatisk. Nogle dage renser jeg glad og trygt med micelle-vand og renseservietter – og andre dage gør jeg det med at rense igennem. Jeg nyder altid processen – på den ene eller anden måde.

Det vil jeg være så stolt af at give videre. Det med at huske, at intet er “VI BØR” “VI SKAL”, men i stedet for kører efter devicen; hvad har min hud det godt med? hvad passer til min hverdag? hvad kan jeg lide? etc etc

MHT Sensai rensesystemet (THE J-BEAUTY-WAY) har jeg venner, der elsker at køre deres SENSAI-style-rens af huden ganske som et “højhelligt” te-ritual, som Sensai anbefaler – og de gør det HVER DAG med største fornøjelse. Jeg elsker at gøre det også – bare ikke hver dag. Når jeg tager mig tiden til at rense som Sensai anbefaler, har min hud det fantastisk, det indrømmer jeg. Det er en sanselig og vidunderlig oplevelse på alle planer. Huden efterlades ren, processen med rens er behagelig og selve ritualet er velvære på et højt plan. Produkterne tager sanserne – såvel duftsansen som følesansen – på en rejse med velvære og harmoni som endestationen…

De fire produkter jeg netop har testet:

  • Ultimate The Cleansing oil
  • Ultimate The Creamy Soap +
  • med rensebørste
  • Ultimate The Micro Lotion

Det hele samlet er en delikat rengøringsrutine inspireret af ritualerne i den japanske te-ceremoni. Samlet renses huden i dybden, der er også i ritualet behandling af hudens synlige ældningstegn.

Ultimate The Cleansing Oil er en renseolie (trin1), der renser grundigt og på samme tid behandler hudens ældningstegn. Indeholder koncentreret ris- samt gulerods-olie. Risolien er rig på antioxidanter samt E-vitamin og beskytter huden mod frie radikaler. Gulerodsolien har en indkapslende virkning og en høj rensende effekt.

Ved at påføre den rige essenslignende olie på huden opløses makeup uden trouble. Det er behageligt og huden bliver ren og blød. Det er trin 1 – og derefter sætter vi ind med The Creamy Soap og renser med mousse (soap) og børste: .

Ved kontakt med renseplejebørstens fugtige hårstrå skabes et fantastisk skum, som fjerner vandbaseret snavs, døde hudceller og renser porerne i dybden. I har set mig rense løs på Instagram, og nogle af jer har været online hos Matas og har købt SÆTTET. Det er dyrt, men nøj hvor jeg forstår jeres valg/køb. Det er så ekstravagant og luksuslækkert at bruge THE CREAMY SOAP.

Anvend THE CREAMY SOAP som det eneste renseplejeprodukt om morgenen og efter trin 1/The Cleansing oil om aftenen. 
Skyl grundigt. Påfyld hudens fugtdepoter med THE MICRO LOTION efter:

Hyldeplads A – the best of the best – herhjemme

The Micro Lotion

Ultimate The Micro Lotion er let som vand, men alligevel rig som en olie. Denne formel er udviklet med mikroniseret olie, der ved kontakt med huden forvandler sig fra en forfriskende, let lotion til en rig og oliebaseret lotion. Det føles så lækkert. Den indeholder bla NIACINAMID og SQUALENE. Huden bliver mæt og er hermed forberedt til den daglige pleje morgen og aften, Det er overdådighedsluksus med luksus på at bruge den. Sådan har jeg det også med BIOEFFECT’s. Vildt delikat og åh så lækkert – men det er IKKE alle dage, jeg gider – så doven er jeg…

Med Sakura Eternal Complex og de fugtbindende fordele fra Koishimaru Silk EX behandles alle synlige tegn på hudens aldring. TAK SENSAI <3

Her har jeg givet et renseritual videre til jer fra en serie, der har gavnlig effekt på min hud, Jeg kan se og mærke tydelig forskel, efter jeg har brugt SENSAI fast i over en måned. Jeg har også cremepleje i serien – mere om det senere…

Jeg er så glad for, at de kvinder, der købte THE CREAMY SOAP på min anbefaling, har skrevet til mig med positiv respons. For jeg ved godt, at det er mange penge til hudpleje. Jeg ved det. Tak for jeres rørende og glade tilbagemeldinger.

Tak for tilliden. Kærlighed og masser af knus fra Ibbe

PS: Spørg mig om Sensai, hvis I vil vide mere. Tip; ønsk jer nogle af produkterne, når I skal finde på gode gaver, som I må have, men aldrig selv ville have råd til. Det er i hvert fald sådan jeg får tøj herhjemme <3 Priserne er som følger;

The Cleansing Oil 150 ml kr 940, The Creamy Soap 125 ml incl rensebørste kr 1.125 og The Micro Lotion 125 ml kr 1.875

Serien kan købes online hos bla Matas og Magasin – og fås også hos udvalgte forhandlere.

Her er et billede af de tre konsistenser på de tre produkter, for at give et billede af deres lækkerhed <3

Konsistenserne på de tre
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>