Aveda Indian Sunset sommer look 2016

SS16_0002_r2

Sponsoreret*

Aveda SS16 makeupkollektion hedder Indian Sunset

Aveda forår/sommer 2016 makeupkollektion INDIAN SUNSET er et naturligt look med naturens farver. Jeg holder altid øje med Aveda nyheder. Jeg har altid været fan. I år faldt jeg for en læbestift og begge lipglosser i looket. Heldigvis var de blandt det udvalg, jeg fik sendt til test*.

Avedas makeup kombinerer mineraler med energigivende, plantebaserede ingredienser, der plejer og passer på huden. Alle formlerne er fri for talkum, parabener og mineralolier.

AVEDAS MAKEUPKOLLEKTION FORÅR/SOMMER 2016 INDIAN SUNSET ER I BUTIKKERNE NU.
NÆRMESTE AVEDA FORHANDLER ANVISES PÅ 26 38 03 80

INDIAN SUNSET KOLLEKTIONEN til forår/sommer 2016 består af 11 limited edition farver samt en eksisterende farve.

TIL LÆBERNE

Nourish-Mint Smoothing Lip Color: Hel-dækkende læbestift spækket med plante- og frugtvokse. Virker forfriskende med en aroma bestående af økologisk mynte og vanilje. I farven
Pink Peppertree. Vejl.udsalgspris kr. 204,50. Det er denne her, jeg er blevet så vild med (viser den i en video på FB soon)

Nourish-MintTM Sheer Mineral Lip Color: Læbestift der giver let dækning
Sheer Clove – en kølig, mellemmørk sandfarve. Vejl.udsalgspris kr. 204,50.

Nourish-MintTM Rehydrating Lip Glaze: Lip gloss spækket med planteblødgørere og bevist til at kunne fugte læberne, gøre dem fyldige, og udglatte fine linjer. Virker forfriskende med en aroma bestående af økologisk mynte og vanilje. I farverne: Rose Dusk, en kølig abrikosfarve og Cherry Nectar, en varm, livlig pink. Vejl.udsalgspris kr. 245,50.

Nourish-MintTM Lipliner: Rig, cremet læbeblyant, der former og definerer læberne
Spring Rose, en kølig, mandelfarvet. Vejl.udsalgspris kr. 235,00.

TIL ØJNENE

Petal EssenceTM Eye Definer: Kajal formuleret med jasmin kronblomster og geranium blade samt aromatiske blomstervokse. Farven holder fint på øjne (eller bryn), og er nænsom mod den sarte hud omkring øjnene. Kommer i farverne: Violet Blossom, en kølig, vibrerende lilla, samt Sea Fern, en kølig turkis. Vejl.udsalgspris kr. 217,00

Petal EssenceTM Single Eye Colors: Blød øjenskygge med blomstervokser og en blid aroma af blomster. Kommer i farverne: Amethyst Dawn (dyb lilla med satinagtig finish), Lilac Glow (blid perlemor, Desert Clay, (brændt orange med mat finish) og
Peach Nectar (gylden sandfarve med satinagtig finish).
Vejl.udsalgspris kr. 210,00.

For helt igennem fantastiske fotos af produkterne i denne kollektion kan jeg anbefale et kig forbi min yndlings “foto-blogger-pige” Maria. Hun tager de flotteste produktbilleder, og hun er en passioneret makeupartist.

#aveda #makeup #indiansunset #colors #nature

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.