Aveda med nattero

Aveda med nattero

AVEDA har lavet den skønneste nathåndserum. Ren luksus til de ti små pølser og deres master. Det er et produkt fuld af plantekraft som lakrids (der udjævner pigmentpletter), glycerin (udfylder huden) og salicylsyre, udvundet af vintergrøn (giver blødheden og glatheden).

Hand Relief Night Renewal Serum masseres ind med tommelfingeren med fokus på cirkulære bevægelser i midten af håndfladen, til sidst over hele hånden – slut af ved tommeltot. Gentag med den anden hånd. Luk øjnene og nyd de dufte der spreder sig i rummet op i din tud. Sov så. Kys din mand inden. Kys dien børn. Kæledyr. Sov. Zzz.

Prisen for 30 ml er kr 445. Flaske. Pumpesystem.

Ren luksus. Nattero. Aveda.

Hand Relief Night Renewal Serum fås  bla i Sephora.

VIGTIG VIDEN: Hvis du har tid, og er en hippie ligesom jeg, der skal ha’ ro og være inde i dig selv ind imellem, vil jeg lige tippe om DENNE fine side. Her beskrives så smukt, hvordan vi med enkle midler (vores hænder) kan finde ro og overblik i en hverdag med gang i den. Jeg er personligt fan af MUDRA (som jeg lærte af en indisk reflexolog back in the days). Især kan jeg varmt anbefale MUDRA’erne sammen med eller efter massagen om aftenen. MUDRA kan sagtens udføres uden en nat-serum til kr 445. Prøv dem. Bare et par stykker og mærk om det OGSÅ gør noget godt i din krop.

Hand Relief Night Renewal Serum er sendt til mig i et anmelder-eksemplar. Dette (som I ved) har ingen indflydelse på ordene, der falder her på bloggen om produkterne.

Skærmbillede 2015-03-01 kl. 13.00.54
Jeg har LÅNT billedet fra den hjemmeside, der viser de forskellige MUDRA’s

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.