Avéne har YsthéAl Intense og Trixera ude nu

Sponsoreret (udleveret ved en event)

Avène har nye produkter ude nu (YsthéAl Intense og Trixera)

Nogle produkter skal bare ud til jer, før de nærmest er fuld ud gennemtestet af mig. TriXera-serien er sådan nogle produkter. YsthéAL har jeg pippet om nogle gange på Instastories, og I har været så søde med jeres tilbagemeldinger, for JA, det er et super produkt (og serie) med A-vitamin og C.G.O…

Jeg mødte TriXera ved den fineste event sammen med de bedste bloggere på NOHO, hvor vi fik produkterne præsenteret og bagefter fik den flotteste luksus-menu, jeg længe har fået. Det var forkælelse på højeste niveau. Der var lyserøde blomster i loftet, og der fløj lyserøde sommerfugle rundt i min krop efter denne event.

TriXera

Lækker kropspleje til sart hud, lær navnet TRIXERA at kende. Serien er nærende og rar at arbejde med. Duften er mild og pragtfuld, og både bodyshampoo og bodylotion trives godt både med Jans og min hud herhjemme.

I skal vælge TriXera, hvis I har lyst til noget nyt til badet og huden. Det er en serie fra apoteket til super priser; kr 99,50 for 200 ml bodylotion på tube, og for 400 ml bodyshampoo eller bodylotion kr 174,50.

Lov mig I tjekker serien TriXera ud på apoteket. Jeg elsker at de 400 ml er på pumpe, så nemme at gå til og have i badet og ved de andre bodylotions. Det er i hvert fald dem på pumpe, jeg helst tyr til, for at de skal være nemt og ubesværet (i øvrigt et godt pumpesystem).

TriXera vaskegele: lidt parfume, sæbefri, biologisk nedbrydelig formel, skummer godt,  mild og behagelig for mange (ikke alle – og sådan er det)

TriXera bodylotion: plantebaseret, genopbygger hudbarrieren, super let tekstur og meget nærende, mild duft (få en prøve på apoteket – sig TriXera)

YsthéAL

YsthéAL-serien er fremragende. En serie bestående af flere produkter, der alle har fokus på mere glød til huden og behandling af fine linjer.

YsthéAl Intense er kemisk peeling med effekt. Med denne natcreme brugt i 8 uger kan der opnås samme resultat som med 3 x kemisk peeling glycolsyre…

Jeg har set effekt på min veninde, der er stor fan af den. Hendes hud ér virkelig mere finporet, har fået en pænere overflade og mere glød. Det er uomtvisteligt. Brug den som to måneders kur og se en forskel. Lad YsthéAL være den faste natcreme et par måneder og SE OG MÆRK FORSKEL.  30 ml koster kr 229,50. Få en prøve på apoteket (for at se om du kan tåle den) – og gå så igang.

Den Avitamin, der bruges heri, er retinaldehyd og det passer perfekt til natbrug (kun natbrug).

Avéne og termalsk kildevand

I kender efterhånden alle sammen Eau Thermale spray flasken, ik? Den er uundværlig I alle hjem sammen med Cicalfate, synes jeg. Prøv lige at læse om dem begge på Avéne’s hjemmeside ved lejlighed, og derefter ved I, hvorfor vi herhjemme altid rejser med og har herhjemme – de to produkter…

Knus fra Ibbe

Pas på hinanden derude – livet er skrøbeligt – og det er tør hud også – pas på huden (hunden) og dem I elsker, holder af og møder <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>