AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR

 AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR

Sart hud? Så læs med her. Disse tuber er nye på dit apotek. Hvis du har sart hud? Hvis du er en udendørstrold (som mig), hvis du vil have en Alt-i-een-creme?, hvis du ikke er vild med alt for meget makeup?  hvis du vil have optimal fugt og solbeskyttelse i et og samme produkt? Så løb hen på dit lokale apotek, og spørg efter AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR. Bed om at se den. Mærk den, konsistensen. Duft til den. Bed om en prøve, hvis du føler, at din hud ville elske dig for det. Køb den, hvis du falder i svime med det samme du møder den…

Den får gode energier med fra mig. Den er superdejlig at arbejde med. Jeg har prøvet dem begge og fundet, at min hud er gladest, når jeg bruger den der hedder RICHE til tør/ekstra tør hud (se filmene på min FB side). Hvis I ser på billedet med de to hjerter, jeg har forsøgt at tegne på min håndryg, kan I se, at den til venstre flyder lidt mere ud. Den er mere fed og cremet, og er derfor til tør hud (Riche).

Når farverne arbejdes ind i hudet er de ens, selvom de ser forskellige ud på billedet. Farven tilpasser sig hudens tone. Den er lys i det, og passer derfor ikke til alle hudtoner (husk derfor at spørge om en prøve).

Jeg vil kalde den et dejligt bud på en “BB-creme”/Alt-i-een-creme, der kunne gå hen og blive en stor succes. Det kommer an på, om I kommer på apoteket og husker at spørge om den. Prisen er god; kr 189,50 for 40 ml. Selv i vintertiden, der venter os, forventer jeg, at  AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR RICHE er beskyttende og fed nok. Ellers fungerer den også perfekt ovenpå en fed vintercreme. Da jeg testede forskellige påføringsmuligheder, havde jeg en af gangene Skønhedscremen på fra Løvegal (under! AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR).

Jeg har også prøvet at komme mineralpudder over,- også god effekt. Jeg er vild med de medfølgne pudderstoffer i cremen, de har så fin en lysreflekterende effekt, der skaber en sund glød – selvom jeg nogle morgener (især lige for tiden, hvor jeg ikke har brugt selvbruner i en måned) ligner en kødpølse i spejlet om morgenen. Når jeg har renset, kommet serum på og putter AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR på, så ser jeg glød i min hud og sundhed. Spørg efter den på dit apotek. Meld endelig tilbage, når I har prøvet den.

VARIANTER:  Light til normal/kombineret hud og Riche til tør hud

BRUG: Anvendes om morgenen i ansigtet og på halsen efter afrensning af huden. Jeg kommer serum under.

OM AVÈNE HYDRANCE SKIN TONE PERFECTOR – ganske kort:
Hydrance-serien er baseret på samme fugtgivende princip som øjets
Højt indhold af Avène Termalkildevand, der virker beroligende,
Plejende og fugtgivende
Fotostabile solfiltre (spf 30)
Beskytter mod frie radikaler
Let konsistens
Soft focus pudder reflekterer lyset
Mineralske pigmenter kamuflerer uregelmæssigheder i huden
Uden parabener

Se mere om Avène og Hydrance-serien HER

#AVÈNEHYDRANCESKINTONEPERFECTOR #HYDRANCE #AVÈNE #FRANSKHUDPLEJE #IBBYHEART #ALTIEENCREME #BBCREME #FUGTPLEJE #APOTEKET #SPF30

1 Comment
  1. Tak for anbefalingen, den lyder lækker 😉
    Lidt uden for kontekst, men ville høre om du kan anbefale en shampoo?
    Kan jo læse du har god erfaring, men jeg synes virkelig det er svært at vide hvad man skal gå efter.
    Mit hår er ret fint og tyndt, og derfor bliver det også ret hurtigt fedtet.
    Ellers er mit hår vist meget normalt, selvom jeg altid har ønsket det var tykkere 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.