Avène til hud der rødmer nemt

Reklame

Avène til hud der rødmer nemt

I ved, at jeg er glad for Avène, især når vi taler rødme-problemer. SERIEN ANTIROUGEURS er jeg fan af. Det har jeg været siden den kom på markedet. Jeg køber selv igen og igen MASKEN, for den er så god at bruge i perioder, hvor min hud skaber sig pga medicin eller stress (og derfor bliver rød og øm). Masken kan dæmpe dét med det samme (og så er den ikke så dyr).

Antirougeurs UNIFY spf 30

Jeg har snakket så meget om den på Instagram, men så sagde Berit til mig “hvorfor er den dog ikke på bloggen, for dem der ikke har Instagram? for den er så vigtig og god for os med rosacea Ib”. Derfor dette skriv, for Berit har ret.

Den er så god, at den fortjener plads herinde.

Unify har med en unik kombination af TRP-RegulinTM og Avène Termalkildevand en evne til at mindske ubehag og varmefornemmelse , så huden beroliges intenst med det samme. Huden beskyttes også mod UVB-UVA stråling med SPF30. Perlemor og lysreflekterende pigmenter maskerer rødme og giver glød, og den beige nuance passer til de fleste lyse hudtyper!!! (det er en virkelig flot farve – der for en gang skyld ikke er hverken for rød eller orange).

Rødmen kamufleres omgående og mindskes på længere sigt. Cremen er diskret parfumeret og efterlader huden blød, komfortabel og fugtet med en mat og fløjlsagtig finish. Påføres om morgenen på ren hud evt med en rødmedæmpende serum under. Ved ophold i solen anbefales en decideret solcreme.

Der er også kommet nogle dagcremer uden farve

De er på tube, og der er kommet en alm creme og en emulsion (lidt lettere) – begge er også med spf 30.

Priserne er kr 199,50 pr del, og jeg vil virkelig anbefale cremerne. De er gode til hud, der nemt rødmer og som brænder. Jeg ved, hvor svært det er, at finde gode dagcremer derude, der ikke svier og som dæmper rødme.

Der er let parfume i de tre produkter, så det skal I kunne tåle. Få evt nogle prøver på jeres apotek, der fører Avène.

Avène fås på udvalgte apoteker og diverse steder online.

Møs og pøjpøj med det

Ibbe

4 Comments
  1. Jeg elsker også Avene, skal jeg have igen… Lige nu kører jeg Algenist og Origins Ginzing …
    Jeg må hellere tjekke farven ud på Avene…:-)

    Kh Berit

  2. Jeg brugte meget avene da jeg for nogle år siden havde en allergisk reaktion i ansigtet. Det var mega godt.
    Måske skulle jeg kigge efter det mærke igen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.