Avivir baobab – 3 vi kan li’

REKLAME

Avivir baobab – 3 vi kan li’, der er All body oil, Magic balm og Bodycreme (bla)

Jeg

har lige fået sendt tre Avivir-produkter, og jeg havde dem ikke herhjemme på mine hylder, for jeg har brugt dem – op. Det er altid et godt tegn. Jeg har også anbefalet mange af jer (såvel kombi og tør hud), at købe olien til ansigtet. Jeg har fået smaddergod respons – efter I har købt olien, og jeres hud kunne lide den. Det er bare alle tiders.

Mange af jer har prøvet olien til ansigtet – tak for tilliden. Nu kunne jeg godt tænke mig, at I også går linen ud, og prøver lidt kropspleje fra Avivir Baobab. I kan få såvel olie uden aromaterapi som med – og der er også den lille tryllebalm (som jeg håber I lige læser lidt om her – og overvejer at købe/den er lige nu på tilbud i Matas). Derudover er der kropscreme med og uden aromaterapi. Jeg kan tåle det meste, så jeg vælger den lyserøde serie med lidt aromaterapi i.

Hele serien er vegansk og bæredygtig.

Serien

indeholder baobab, der har et rigt indhold af omega 6 og 9 fedtsyrer. Der er også mange antioxidanter og lækker E-vitamin i. Det kan vi li’…

AVIVIR Baobab er en serie baseret på den rå koldpressede økologiske olie fra kernerne fra det magiske Baobab.


Så hermed et shoutout om, at I husker Avivir og deres Baobab-serie. Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis I har nogle gode og fede fif’s om serien. På Facebook har jeg lagt et af mine fif’s om serien op. Kan I finde det???

11 Comments
  1. Jeg er vild med Ansigtsolien, den er super lækker som serum, den kan helt klart anbefale.
    Balmen gad jeg godt prøve, men hvad skal den bruges til???
    Kh Berit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>