Babor påskeæg

 

Sponsoreret*:

BABOR påskeæg

Det er en skøn tradition at give et påskeæg til én, man holder af. Jeg har købt små påskegaver til  familie og venner (sågar en hundeven fra gaden, og hans hund). Jeg har købt chokoladepåskekalender til Jan og nogle veninder. Jeg har fået tilsendt* BABOR’s smukke påskeæg – til mig selv. Hvor heldig er jeg lige? Den indeholder 14 udvalgte BABOR-ampuller, som giver en intens to-ugers behandling. Jeg er startet, og har åbnet låge nr 5 idag. Jeg nyder forkælelsen. Jeg fortalte Jer om mit forhold til de fine ampuller fra Babor i dette indlæg HER, og I var mange, der brugte mit tip (atter tak for tilliden venner). Det her æg er i handlen nu, og da jeg lavede videoen om ægget her, blev I helt vilde, og jeg forstår Jer. Go på æggejagt og find den hare (forhandler) i nærheden af Jer, der har forkælelse til en I elsker eller Jer selv. Hop Hop. Gæk Gæk.

Påskeægget indeholder:

2x Hydra Plus Active Fluid:
En opfriskende ”tørstslukker” med hyaluronsyre, som tilfører intensiv fugt og binder det i huden.

2x Revitalizing Oxygen Fluid: (min favorit)
Et ”oxygenbad” for tør, træt hud. Aktiverer cellulær respiration og beskytter huden mod miljømæssig stress.

2x Collagen Booster Fluid:
Stimulerer hudens egen kollagenproduktion og omorganiserer kollagenfibrene i en fast, stram struktur – for fast hud.

2x Triple Booster Fluid:
Den personlige træner til at genstarte hudens funktioner. Med den tredobbelte virkning booster den hudens barrrierefunktioner, aktiverer fornyelse af huden og skaber et fugt-resevoir til tørre perioder.

3x 3-D Lifting Fluid:
Virker på tre måder for at slette tiden spor i huden. Reducerer fine linier og rynker, opstrammer hudvævet og giver fastere konturer. Organisk silikone forbedrer tværbindninger og forbedrer dermed bindevævets struktur.

2x Lift Express Fluid:
Den løftende ampul med øjeblikkelig effekt. En værdifuld biopolymer-matrix minimerer synligt dybden af fine linjer og forbedrer hudens mikrotekstur med øjeblikkelige, synlige resultater.

1x SeaCreation The Serum:
Luksushudpleje med højeffektive aktive ingredienser fra det dybe hav. For effektiv beskyttelse mod ældning af huden og for at reducere eksisterende aldringstegn – med langvarig effekt.

Pris: 349 kr.
Forhandles på udvalgte klinikker.
Forhandler nummer: 7020 1406

#sponsoreret #babor #påskeæg

NB: Sponsoreret herinde betyder stadigvæk ikke, at jeg har fået penge for at skrive dette indlæg. Jeg vælger selv, hvad jeg kommer på bloggen. Jeg har ingen forudgående aftale om omtale med Babor. Møs fra Ibbe

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>