BABY FOOT – test

 

Baby-Foot-produktbillede

BABY FOOT – test

Så fik vi dem prøvet. En af os i Casa del Blop. Nemlig Jan, som mange af Jer har fulgt med i på min Facebookside.

Det virker. BABY FOOT giver baby blade fødder. Punktum. Der vil være nogle, der synes det er klammo at huden falder af i flager. Vi gjorde bare det, at jeg sad og nussede Jans fødder og masserede med en tør vaskeklud tre aftner i træk, og så ligeså stille ryger al den gamle og hårde hud af.

Der gik seks dage, fra behandlingens start, til der skete noget. Der kom flager af huden på fødderne. Frem kom den fineste hud. Bløde fødder. Det tog cirka fem dage, så var Jan som født på ny. I hvert fald nede på fødderne.

Jeg har prøvet et andet mærke. De virkede ikke så effektivt på mig, som Baby Foot gjorde på Jan, så jeg er nødt til at skaffe mig et sæt, så mine fødder kan matche Jan’s babybløde fødder, når sommeren kommer. Den må være lige om hjørnet…

OM BABY FOOT:

“Baby Foot Easy Pack er en unik fodpleje, som giver dig muligheden for at pleje og passe dine fødder, når du er hjemme. Produktet indeholder 17 forskellige typer af naturlige ekstrater, som løsner den døde hud og fugtiggør huden samtidig. Hovedingrediensen i Baby Foot Easy Pack er frugtsyre, som er skånsom sammenlignet med andre syrer. Frugtsyren trænger ind i lagene af døde hudceller og nedbryder bindingerne som holder disse lag sammen. Ved denne proces er huden ubeskadiget, og de døde lag kan nemt skrælles fra de indre hudlag.

Baby Foot Easy Pack anbefales ikke til gravide, diabetikere og børn.”

Vejl udsalgspris kr 179

Ib “Hvordan har det været at være forsøgsdyr til Baby Foot?”
Jan “Lidt grænseoverskridende med billeder på Facebook, og det at huden skæller af og det sidder i sokkerne. Efterfølgende er det bare det hele værd. Med så bløde fødder uden hård hud. Hvor lang tid siger de, at det varer?”

Jeg har fået fortalt, at det holder i cirka tre måneder, men det kommer vel også an på hvor meget man går i Teva-sandaler og bare fødder. Jan er i hvert fald klar til en ny omgang.

Kan bla købes i Matas og HER

NB: Vi har fået produktet sendt til test. Det har ingen indflydelse på omtalen. All heart – by US.

På min Facebook-side, kan I se Jan’s fødder – både før og efter.

#babyfoot #carefoot #frugtsyrer

2 Comments
  1. Det lyder fantastisk. Jeg må igang. Ikke at jeg har meget hård hud, men jeg ønsker mine fødder skal være lækre, når de snart skal i sandaler. For det skal de da i år, ik? Hvor bliver den varme af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>