Bad bad boy herreparfume

Sponsoreret* (*dvs sendt til test uden forudgående aftale om omtale)

Bad bad boy herreparfume – Bad Intense

Herreparfume har en betydning her på bloggen. I spørger mig om nye herreparfumer, I vil gerne have inspiration. Da Jan og jeg arbejdede i Matas vidste vi begge alt (det hele) om nye parfumer. Nu følger jeg med – så godt jeg kan – via sociale medier og fagbladet KOSMETIK. Bad Intense by Diesel har jeg læst om, og vi blev så glade, da den blev tilsendt OS. Nu skulle der leges.

Herreparfumen lanceres den 22.august (men jeg har set den derude allerede…).

Bad Intense

Boyd Holbrook er ansigtet udadtil for Diesel Bad Boy Intense. Han er flot, men jeg har aldrig set ham før (måske fordi jeg er too old). Han er fashion model og skuespiller. Stina vidste godt, hvem han er. Haha.

Fræk duft. Ung og tung. Sexet og exet. Mere til min svigersøn end min mand. Jan synes, at den er for sød og tør, og jeg synes, at den er en kende for heavy til Jan, der er mere mand end mand med tung parfume…

Den almindelige Bad Diesel er mere citrus agtig – friskere. Den har Jan haft. Den er vi mere til.

Herreparfume noter i Bad Intense

Topnote: muskat, bergamot og kanel.

Hjertenote: caviar, grøn kardemomme

Bundnote: trænoter, vanilje og hvid tobak

Priser

Pris kr 470 for 50 ml &

580 for 75 ml. Forhandles i bla Matas og Magasin.

Hvem er Bad Intense så til?

Frække, unge fyre, der vil røres ved og kysses på. Den er heftig og tiltrækker helt sikkert nogle labre damer. Voksne mænd (som Jan) kan også bruge den, men (efter vores mening) skal der en ung kvinde til at klare dens sexede toner hahaha. Ej, men tjek den lige ud derude fra på tirsdag, hvor den lander i hele landet. Nogle af jer vil blive fristede. Jeg ved det. I er nogle frækkerter. I kan ta’ det – og den. Skriv tilbage, hvad I synes. Jeg elsker jeres feedback.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>