Balance og god energi med Jurlique

Balance og god energi med Jurlique

I kender det godt, det med, at noget indeni skriger efter balance/harmoni. Man kan få det af maden, ved at skifte manden ud eller ved at kvitte smøgerne. Nogle kan sågar finde balance ved bare at gå en tur med hunden, ilderen eller kamelen. Hvert menneske sine veje til balance – nogle endog ved at ryge…

Min vej til balance kan faktisk være Jurlique…

Jeg har altid elsket Jurlique. Serien passer bare til min hud, sjæl og min krop. Snuden elsker næsten alle* (*der er serier i serien, jeg ikke kan lide!) produkterne.

Da jeg hørte om disse nyheder blev jeg så glad. Jeg fik mulighed for at teste et lille udvalg. Det sagde jeg ja tak til.

Aromatherapy Mist indeholder en unik blanding af nøje udvalgte rene æteriske olier, der kan være med til at påvirke vores humør, hvor som helst – når som helst (i så videoen fra Dr.Ferieby, hvor jeg hørte Kim Larsen tihi).

Denne udgave har rosentræ, lavendel, muskatsalvie, pathouli og basilikum i sig. Den hedder Balancing Blend Aromatherapy Mist.

Jeg har den i min håndtaske. Den er genial. Jeg har den med over alt, hvor jeg medbringer min taske. Kender I ikke det med dårlige energier fra andre mennesker? Møder jeg det? – så kan jeg helt diskret lige tage misten frem og spraye ved mine håndled og lynhurtigt smække snuden i hænderne og tage en dyb indånding. Jeg sværger sgu på, at jeg får det bedre af det.

Det gode er, at duften ikke spreder sig i helt rummet. Den bliver ligesom tæt ved din “eget rum”. Det elsker jeg. Prisen er kr 195 for 50 ml.

Man kunne da selv godt lave en blanding og lege alkymist/aromaterapeut. Det gider jeg ikke. Sådan en lille flaske er made to create peace and joy, og I get it…

DEN KAN OGSÅ BRUGES PÅ EN ANDEN MÅDE;
Ansigt og krop: Luk dine øjne og mund og spray let hen over ansigtet, hvor du bagefter inhalerer dybt.

Omkring i hjemmet: Spray omkring omkring i hjemmet for at få en skøn rumduft.

Der findes ialt tre varianter; beroligende, harmoniserende og opløftende. Den beroligende (Calming blend har jeg købt til vores soveværelse. Hovedpuderne får en tur hver aften, inden vi rammer dem og knalder – brikker…)

Så er der en lille æterisk olie. Den bruges lystigt i vores aromaterapilampe (som I godt ved, at Jan og jeg altid har gang i). Det er dejligt, at den er “for-blandet”. Jeg bruger stadig min andre aromaolier også og leger faktisk her “aromafilur”. Det nyder jeg, og jeg er ret skrap til det. Der findes et stort udvalg, kig forbi HER.

skaermbillede-2016-10-05-kl-21-26-41

skaermbillede-2016-10-05-kl-21-27-10

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.