Baobab fra Senegal i Danmark

Modtaget ved en event

Baobab fra Senegal i Danmark

Kan I huske, at jeg fik et lille baobab træ? Det står i stuen nu, og jeg håber, at den en dag får mange flere blade og bliver stor og stærk. Ikke så stor, som de træer, der står i Senegal…

I har set mig spise baobab-pulver, da det er anti-inflammatorisk (jeg drikker det i mine juices). Jeg har været baobab-fan, siden det kunne fås herhjemme. Pulveret fra baobab-frugten er rig på vitaminer, mineraler – og går ind under kategorien SUPERFOOD…

 

Kr 270 for 50 ml koncentreret Baobabolie

AVIVIR Baobab (indtil videre – tre produkter)

AVIVIR baobab er en helt ny serie baseret på den rå koldpressede økologiske olie fra kernerne fra det fortryllende baobabtræ. Baobab-oliens specielle sammensætning af fedtsyrer og det rige indhold af omega 6 og 9, Phyto-Steroler og antioxidanter, er med til at booste collagent og hjælpe celleaktiviteten i huden.

Baobab-olien tilstopper ikke hudens porer, og der skal bruges så lidt (produktet er meget drøjt), så der efterlades IKKE en fedtet hinde.

Baobab er en vidunderlig olie til at styrke hudbarrieren. Baobab olie forbedrer også hudens elasticitet- mærkbart – efter 4 uger.

Olien kan hjælpe på forskellige ubalancer i huden som f.eks. rødme – og kan være med til at reducere udseendet af strækmærker. Den kan nære og beskytte tørt og farvet hår også…

100 ml kr 370
100 ml kr 370 med myrtle duft

50 ml ren Baobab-serum/olie kr 270 

100 ml All Body Baobab-olier – to typer – med 50% baobab-olie og 50% mandelolie kr 380

Alle tre produkter er bæredygtige***. De er alle tre Svanemærkede. De er økologiske (med Ecocert-certificering), veganske og fås i Matas og i velassorterede helsekost-butikker.

Baobab ja tak

Folkene, der bragte os Aloe vera gel/juice etc (Aloe Vera Group hed de – og nu Avivir) – er dem, der i Senegal fik præsenteret baobab-træets magi. “Vi skal have den til Danmark” tænkte de, og det er NU, vi kan købe produkterne. De er på hylderne derude, og I har allerede været ude at shoppe (har I skrevet til mig – efter jeg viste jer den på FB og Instastories – tak for jeres tillid). Fra Senegal til Danmark – ja tak siger vi…

Baobab – det magiske træ

I Afrika kaldes baobabtræet det magiske træ på grund af sine mange egenskaber. Den nærende olie gør underværker for tør og træt hud. Kan bruges til ansigt, krop, hår og negle.Olien tilstopper ikke hudens porer. Den er duftfri – og som sagt meget drøj i brug. Lov mig, at I prøver at finde den ude i butikkerne, og får den testet derude – mærker den, dufter til den – og ser om I tror, at den passer til jeres hud. Den har været rigtig god på min tørre hud, der har tendens til rødme og knastørhed. Jeg har også brugt den i vinters (for nyligt) på Fjolles poter – med stor lindrende succes. Meld tilbage, når I har fundet den – jeg vil så gerne høre jeres erfaringer…

***Olien hentes i en bæredygtig produktion i Senegal.

4 Comments
  1. Det lyder som lækre olier! Og jeg er glad for andre ting fra Avivir, så det lyder lovende 🙂 Jeg vil prøve at finde dem derude, og også Baobabpulver. Hvor ville det også være fint med et lille træ, men det kan vel ikke bare købes i enhver blomsterbutik? 😉

    1. Ja der må jeg være dig svar skyldig – men hvis du finder et baobab vil jeg gerne se den – ligesom du jævntligt må se min haha – kaster billede på FB en af dagene

  2. Lyder lækkert. ..

    Jeg har tænkt på du er måske personen som kan give mig et godt råd ang hud….
    måske har du allerede et indlæg som passer til mig… men hvis du vil så vil jeg meget gerne beskrive min udfordring for dig, og måske kan du hjælpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>