Bedste billige tip til velvære

Bedste billige tip til velvære

Dette tip er et af de bedste, jeg selv har prøvet på egen krop. Det virker bare. Punktum. Det er velvære, der rykker…

Prøv at gøre som følger i 14 dage (lav ikke om på andet – gør blot dette)

Hver morgen:

Tag et stort glas lunkent (kogt) vand* med presset citron (cirka en tsk). Drik det på tom mave.

*Jeg koger vand om aftenen. Kommer det i et glas. Sætter det ved køkkenbordet, og om morgenen presser jeg citron ned i og drikker. Som det første. Ahh, godmorgen. Nogle dage kommer jeg også friskrevet ingefær i min drik.

Hver aften:

Et glas kogt vand (der er blevet lunkent) tilsættes to tsk! æblecidereddike. Det drikkes til natten.

Jeg koger vandet til aften-teen kl 19, og sætter glasset klar ved mine “til-natten-piller”, og så tager jeg mine piller med alm.vand – og slutter af med det lille glas vand med æblecidereddiken i.

Effekten

 • mere energi
 • bedre fordøjelse
 • krampestillende
 • beroligende for maven

Smagen – sur

Citronsmag er så rar. Skøn og forfriskende. Dejlig surt.

Æblecidereddike – den fra Urtekram smager mig. De fleste smager mig. Er mest til dem, der er til den søde side. Jeg har drukket og nydt æblecidereddike i mange år, og jeg kan idag sige, at jeg virkelig nyder aftendrikken. Jeg smugdrikker det også i perioder inden et måltid. Så har det en god vægtregulerende effekt. Bare en til to tsk i et stort glas vand. Indtag det inden alle hovedmåltider. Det gør automatisk madportionerne mindre. Jeg lover…

HVIS NU I brækker jer over smagen af æblecider, så har jeg et lille tip til jer. Der findes de dejligste “vingummier”, der smager så skønt (uden sukker) – som indeholder æblecider – dem ku’ I jo prøve. De er et hit herhjemme til Jan the man – og til mig, når jeg ikke lige får drukket mit aftenglas… 

LÆS MERE HER; https://newnordic.dk/da/apple-cidertm-gummies.html – jeg køber mine i den lokale Matas.

Velvære

Jeg får ondt i tandkødet, når nogen mener/siger og synes, at velvære kun skal være rart og nuttet. Velvære opstår, når vi har gjort noget, der er godt for os, og ikke belaster andre – punktum. Jeg kan godt drikke noget, der ikke smager af sodavand. Det kan vi godt, ik? For at få det bedre.

Prøv det

Prøv dette i to uger og skriv op, hvad du gerne vil opnå. Mærk efter om du lykkes ved disse simple redskaber. Hvis du mærker stille fremgang/forbedring, så forestil dig, hvad der sker, hvis du gør det i fire uger – 8 uger – 12 uger. Det er ret unikt.

Sidste tip

Husk jeg hverken er læge eller heksedoktor, og altid kun skriver udfra egen erfaring. Sidste tip er; hvis I har en bums, så prøv at duppe området med æblecidereddike!. It works. Husk fugt til huden. Drik vand vand vand.

HUSK ALMINDELIG GOD GAMMELDAGS VAND FRA VANDHANEN. Drik vand, vand, vand og atter vand.

Husk, at “kun” økologisk, ufiltreret æblecidereddike indeholder de fordelagtige  enzymer, proteiner og mavevenlige bakterier, der giver produktet det uklare udseende. Jo “grimmere” æblecidereddike ser ud, jo bedre…

24 Comments
 1. Hvorfor skal vandet være kogt og lunken? 🙂
  Drikker citronsaft om morgenen, men med vand fra hanen ..

  1. Det er også super godt – bare vandet ikke er koldt… For så skal kroppen bruge energi på at temp. det så det matcher kropstemp – og energien kan bruges meget bedre uden det arbejde for kroppen. Synes jeg – har jeg erfaret. Godt du spør Eva, men sagtens lunken vand fra hanen er super

 2. Ups drikker med koldt vand 😊 Skal lige huske at blende lidt kogt vand i så (husker nok aldrig at lave den aftenen før 🙈)

  1. Hej ❤️

   Kan man drikke det æblecider eddike hver dag i hele livet? Syntes jeg har læst at det ikke skal drikkes hver dag?

   Pas på dig selv og tak for at dele🙏🏻

   Kh

   Louise ❤️

   1. Kære Louise som med alt i livet er det supersmart at tage nogle pauser ind imellem – både for sjæl – mave og tænder

 3. Har i mine yngre dage drukket æblecidereddike, synes jeg kan mindes det krævede lidt tilvænning. Drak også noget Molkosan tror jeg det hed, det skulle også bare hurtigt ned. Men mig min min daværende chef havde lige en periode hvor vi skulle være lidt ekstra sunde 🙂

  1. Kom nuuuuu Lovisen prøv igen – æblecider smager meget bedre end molkoostovallo 😂😂 puha dem har jeg også drukket litervis af

   1. Ja det var ikke nogen fornøjelser- føj da. Kan godt være æblecidereddiken skal have et forsøg igen 😀

 4. Jeg drikker også citronsaft om morgenen, med sugerør for at tænderne ikke skal have for meget syre.
  Citronsaften hjælper også kroppen med at være mere basisk, hvilket er vigtigt når man har inflammatoriske sygdomme.
  Og nu vil jeg prøve dit råd med æblecider.
  Ha’ en dejlig dag.

  1. God ide m sugerør – good thinking – tak A 💪🏿❤ – godt du skriver. Æblecider blir din ven

 5. Ej… jeg har lige afprøvet tippet med æblecidereddiken (samme som dig fra Urtekram).

  Jeg er meget lidt sær og kræsen og har vænnet mig til virkelig meget i sundhedens navn, men det her er fuldkommen vanvittigt usmageligt… Jeg brugte endda kun 2 tsk. og ikke 2 spsk… Jeg var megt tæt på at kaste op af det…

  Er der nogen som helst bevist effekt af at drikke det – eller er det ‘bare’ den mættende effekt vand også ville give?

 6. Tak for kommentar, men jeg fik vist ikke svar på det jeg spurgte om;-)

  Er der nogen som helst bevist effekt af at drikke det – eller er det ‘bare’ den mættende effekt vand også ville give?

  1. Evidens baseret effekt kan jeg ikke udtale mig om. Men kan sige jeg har læst mig til mange gode erfaringer med Æblecider eddike og på egen krop er den uundværlig. Jeg har det bedre når jeg indtager en glas til natten. Bedre føling med maven – færre smerter i maven og ja bedre velvære simpelhen

 7. Ser tilfældigt via Lise Grosmann din artikel om æblecidereddike. Har drukket det, dog hver morgen, i de sidste 30 år. Måske det er bedre om aftenen. Jeg giver det en chance.
  Godt indlæg 👍

 8. Jeg er bare nysgerrig 😊
  Hvorfor drikker du æblecidereddiken om aftenen i stedet for om morgenen – er det mere effektivt for fordøjelsen?

  1. Det er erfaringen i min krop at det virker godt til aftenen – så slipper jeg for små opstød i vågen tilstand hvor smagen driller smagsløg og svælg ❤️❤️💪🏿

Leave a Reply

Your email address will not be published.