Den bedste udgave af Euphoria er i butikkerne nu

Den bedste udgave af Euphoria er i butikkerne nu

Det er i hvert fald min favorit. Det er helt sikkert den, jeg skal have på til DBA2017. Den vil passe så perfekt til mit tøj, mine sko, mine øreringe, mit hår og mig. Jeg er simpelthen nødt til at have en større håndtaske med, så den kan medbringes, og jeg kan sprøjte rundt med den i Tivoli’s Congress center.

Nu som edt

Jeg er mere til edt = eau de toilette i Calvin Klein’s parfumer. De er lige det lettere, og så er de så gode til mig. Deep Euphoria eau de toilette er simpelthen skøn, fræk, sommerlig, sexet, varm og forførende. I må love mig at dufte til den, når I møder den ude i butikkerne. Den er der nu, og jeg mødte den imorges i Frb.Centrets Matas. Nam nam.

Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Toilette er en ultra-feminin, sensuel og kvindelig duft. Den rummer en fin fornyet lethed kombineret med varme blomsternoter.

Noterne

top: solbærblade, pære, åkande

hjerte: rose rose, jasmin,

bund: patchouli, træ, musk

Priserne:

50 ml kr 575

30 ml kr 430

Ib’s ord om Deep Euphoria edt

Den elipseformede flakon (der tiltaler mig på en fræk måde) er af rosa glas -denne gang. Tag et grundigt kig på den, er den ikke forrygende fin?. Det synes jeg. Det er første gang en Euphoria har krøbet ind under min hud. Yes, denne udgave er lige mig. Wauh. Få en prøve derude i livet venner, tag den med hjem – og mærk og duft hvor fortryllende den er. Det kan være I også bliver helt tryllebundne…

OM DBA – se mere HER.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>