Beskyttelse i solen og i stolen – derhjemme

Sun silk Drops

Reklame

Beskyttelse i solen

Jeg tænkte, da jeg så og læste om Full Spectrum, “er det ikke way over the top – too much”? Det er en sag, jeg egentlig ikke vil blande mig i. Hvert menneske sine valg. Forstået på den måde, at for nogle af jer vil I kunne se en god pointe ved at bruge produktet, andre vil ikke blive lystige ved at læse om Full Spectrum. Jeg kan dog fortælle, at det er lækkert at bruge – og jeg bruger den hver dag…

Hvad er Full Spectrum 360° Sun Silk Drops Spf 30 så for en sag?

Ja, den er helt ny, men jeg har testet den en rum tid.

Full Spectrum 360° Sun Silk Drops SPF 30 kr 399

Det er en serum, som beskytter huden både udendørs og indendørs. Den har SPF 30 og et særligt værn, der også beskytter mod DET BLÅ LYS/blue light.

Hør her;

  • produktet indeholder mere end 70% økologisk certificerede ingredienser
  • den har bredspektret SPF 30-beskyttelse
  • den er røget ind i min vanlige plejerutine om morgenen
  • med et særligt kompleks af ingredienser hjælper den mod virkningerne af HEV-blåt lys, IR og forurening
  • det er en let sammensætning, så produktet har en skøn konsistens – SILK-ISH
  • den indholder hyaluronsyre
  • produktet er vegansk
  • Reef Safe/Reef Friendly
  • BRUG: Påfør på renset hud 15 minutter før soleksponering. Kommes ud i hånden og påføres jævnt henover ansigt og hals ved hjælp af opadgående bevægelser. Den kan også blandes** i et plejeprodukt, men jeg synes det andet fungerer så godt, som jeg gør.
  • **Opblanding af Sun Silk Drops med andre produkter kan reducere den anførte SPF-værdi!!.

Hvem er den til?

I hvert fald vil alle Coola-fans kunne se en idé i at bruge produktet. Så vil de af jer, der er ude-mennesker – ligesom jeg er, måske også have lyst til at prøve om produktet er gavnlig for jer. Hvis I er BLÅ LYS-fightere, vil I også kunne se en god sag her ??? Måske …

Jeg ved bare, at hvad jeg ikke troede, jeg kunne finde ud af at passe ind i mit liv og i min plejerutine, har jeg nu fundet rar at bruge***. Nogle vil sige, at den er Unødvendig, når man har solbeskyttelse på. De har måske ret, men jeg synes, den er dejligt og jeg sidder meget ved min computer/blå lys/mobil…

Hvad mener I? Bare skriv til mig i en privat besked eller herinde i kommentarfeltet. Jeg elsker at erfaringsudveksle, og jeg nærer dyb respekt for jeres mening og holdning.

Møs fra Ibbe

***jeg bruger den sådan her; jeg renser min hud morgen, kommer Full Spectrum Sun silk på – cirka 6 dråber til ansigtet og hals – jeg lader den sidde lidt før jeg kommer min dagcreme med solfaktor på – og så alt min makeup haha.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>