Billig og nem Adventskrans med mormor på

IMG_8207.JPG

Billig og nem Adventskrans med mormor på

Jeg er ikke den mest kreative hæklenål i strikkekurven. Inspireret af mit naboskab med  en journalist der kan det der med bolig og halløj, lavede jeg på ti minutter denne adventskrans, godt hjulpet af Jan, der købte for tyve kroner mos og for 40 kroner lys. Altså kr 60 for en adventskrans herhjemme, en vi begge synes er rigtig rar at hvile øjet på.

Vores interiør-kyndige nabo har godkendt den, klappet mig på skulderen (klap for øjet, klap på skulderen) og hun døbte mit værk “Jul i Dyrehaven”.

Remedier: Et fad – fire bloklys – mos – mormors julepynt fra 60’erne – ET VOILA.

Hva’ sys I?

Mormor er i min stue. Jeg er så glad. Julen kan bare komme an, NU…

 

3 Comments
  1. Hvor er den fin❤️ jeg er også mest til det enkle i både dekorationer og pynt.

    Glædelig snart december til dig

  2. Jeg er vild med den Ib. Jul i Dyrehaven er perfekt. Det minder mg om min barndom dengang mor bagte julekringle… En med adpommerntil skal og en kun med rosiner og remons til os unger, lavede en termoflaske med varm kakao, og så tog vi i skoven ( ikke Dyrehavne, for vi boede jo på Fyn…) og hentede juletræ med far. … Jeg er vild med din advents krans. ❤️🕯☺️👌🏼👍🏼🌲🐶 Knus fra V.

Leave a Reply

Your email address will not be published.