Bioderma Sensibio er stadig den bedste Micellar Rensevand 

Bioderma er stadig den bedste micellar rensevand PUNKTUM

Jeg købte den på Amagercentrets apotek forleden. Den svier aldrig. Den renser altid, og den er drøj og dejlig. Den er uden parfume og parabener, og mild ved huden. Jeg fandt den med det pumpesystem, der gør det så dejlig nemt (for sådan en kognitivt udfordret en som jeg er) at rense huden hurtigt og effektivt – især på dage, hvor jeg ikke orker det helt store…

Jeg lægger en vatrondel på toppen af flasken (hvor der er en lille tut), presser ned to til tre gange, og vupti er væsken på vattet.

Hold øje med denne udgave der hvor I handler Jeres Sensibio Micellar rensevand.

Jeg gav kr 189 for 500 ml.

Den fås også som 100 ml rejsestørrelse – uundværlig i ferietiderne lige nu! Kr 89 kostede den derude på Amager💪🏿

#sensibio #bioderma #micellarvand #rensevand

Note; jeg har selv købt produktet…

6 Comments
  1. ELSKER sådan nogle systemer – for os med træls håndled og sådan noget! Den må jeg have fat i engang, men jeg har gang i flere lige nu

  2. Har lige bestemt at det er den jeg skal ha’ næste gang, jeg har prøvet forskellige, og Bioderma var den der var bedst for mig🍃🌸🍃

  3. Det er bare den bedste! Jeg har prøvet lidt forskelligt også, især når der skal spares lidt, men Bioderma er yndlings over dem alle! Har dog stadig til gode at prøve Comfort Zones, som skulle være rigtig god også. Jeg har prøvet med pumpesystemet, men er nu mere til den almindelig, men fint der er forskellige muligheder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.