BIOEFFECT EGF SERUM Jubilæumskit

BIOEFFECT - box 3_with products

 

BIOEFFECT EGF SERUM fra Island

Venner, I ved jeg er meget glad for BIOEFFECT EGF SERUM. I har set den omtalt utallige gange på min Instagramprofil, og jeg har anbefalet mange af Jer (der skriver til mig via mail eller privat på FB – og spørger om diverse hudproblemer og løsninger derpå) at investere i BIOEFFECT EGF SERUM.

Fordi den er helt igennem fantastisk. Helt igennem effektiv, og pengene værd.

De kalder den ”et vidunderbarn på 15 ml”. Jeg er enig…

Vidunderbarnet* fylder 5 år denne måned.

*BIOEFFECT EGF SERUM med den nobelprisvindende vækstfaktor EGF (Epidermal Growth Factor).

“Med kun syv ingredienser, mærkbar effektivitet og ekstrem renhed – helt fri for konserveringsmidler, parabener og parfume, fik BIOEFFECT EGF SERUM en umiddelbar succes og har for længst opnået en kultstatus hos den internationale skønhedspresse. Hudlæger verden over har også skamrost serummet i en sådan grad, at Island på få år er blevet udråbt til centrum for innovativ hudpleje.”

Succeshistorien slutter ikke her. I de sidste tre år har BIOEFFECT EGF SERUM været blandt de bedst solgte hudplejeprodukt hos Colette i Paris, og i Madame Figaro’s Guide Beauté 2015, rangerer BIOEFFECT EGF SERUM som nummer 5 på listen over 23 skønhedsprodukter med kultstatus. BUM

5 ÅRS JUBILÆUM – det skal da fejres…

I anledning af 5 års jubilæet for BIOEFFECT EGF SERUM lanceres netop nu et specielt jubilæumskit i limited edtition indeholdende den prisbelønnede BIOEFFECT EGF SERUM og en 5 ml luksusprøve på den nye BIOEFFECT EGF DAY SERUM.

Jubilæumskittet kommer i tre unikke æsker, smukt illustreret af den anerkendte, islandske kunstner (der er helt skør med hår) Hrafnhildur Arnardottir (aka Shoplifter).

Hrafnhildurs tre unikke illustrationer til BIOEFFECT’s jubilæumsæsker er en sammenhængende strøm af mikroskopiske billeder af naturen og dermed en legemliggørelse af BIOEFFECT’s DNA. De er simpelhen så fine de æsker. Se min nederst i blogposten, så smukt dekoreret. Fine farver. Lovely.

BIOEFFECT EGF SERUM 5th ANNIVERSARY EDITION koster kr. 865

IB SYS’:

Som den serumaddict jeg er, ved I, at jeg kræver meget af en serum. Denne serum opfylder de tre vigtigste punkter, når det gælder en serum:

  1. effekten skal ses tydeligt efter et par ugers brug
  2. langtidseffekten skal være sikret med effektive ingredienser
  3. min had skal reagerer positivt ved påføring (ingen rødme eller irretation)

BIOEFFECT EGF SERUM er en sådan serum. Min hud elsker den. Huden bliver blød, flottere, mere finporet og får en mere ensartet overflade. Den er pragtfuld at påføre. Et par dråber fra pipetten – og vupti har huden hapset den til sig. Den er god under alle dagcremer, natcremer og BB cremer, jeg bruger. Den nulrer ikke. Den er bare perfekt. Alle, jeg har anbefalet den til, siger det samme “man bliver afhængig”. Sådan er serum er BIOEFFECT EGF SERUM.

Lanceres i uge 34 2015 i et begrænset antal. Fås bla i Magasin og HER.

Nærmeste forhandler anvises på telefon 26 82 30 11

image 2

#bioeffectegfserum #serum #hrafnhildurarnardottir #growthserum #shoplifter #iceland #magasin

1 Comment
  1. Det er 100% korrekt, at man bliver afhængig af Bioeffect. Det er en meget dyrere afhængighed end cigaretter, chokolade og alkohol tilsammen :-).
    Jeg har gjort det, at jeg forkæler mig selv en gang om året i stedet for. Bioeffect har den der 30 dages treatment, som jeg så bruger i 30 dage og har det fantastisk bagefter.
    Jeg plejer at købe den hos Spashop her – http://www.spashop.dk/maerker/bioeffect.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>