Biotherm Aquasource Everplump

3614271483201

Biotherm Aquasource EVERPLUMP

Jeg kender ikke ret mange, der ikke på et eller andet tidspunkt lige har prøvet et Aquasource-produkt fra Biotherm. I ved, en fugtcreme , en BB (CC)-creme eller et renseprodukt i serien…

Nu har Biotherm en ny Aquasource-darling i butikkerne, den hedder Everplump.

Aquasoruce Everplump – er en fugtgivende. Med én påføring udløses tusindvis af fugtgivende mikrodråber, som frigøres i huden. Huden føles blød og godt gennemfugtet, linjer reduceres og tørhed forsvinder.

“I 30’erne oplever mange kvinder at de får fine linjer og ujævn hud. Det er ikke nødvendigvis et tegn på aldring, da der stadig af mængder af kollagen og elastin i huden. De første rynker er derimod normalt et tegn på fugtmangel. I 30’erne er der ofte fart på livet, og huden kan ikke længere holde naturligt på fugten. Det naturlige fugtniveau er dalet, fordi hudens indhold af hyaluronsyre er blevet mindre, og fordi den ikke længere binder fugten så godt som før.”

Everplump er komfort og fugt. Med den største fugtighedsinnovation (siden den oprindelige Aquasource Gel i 1997) lancerer Biotherm nu Aquasource Everplump, der forener den mest sensoriske friske tekstur med næste generation af ingredienser. Der er tale om en ny generation af mikrodråber, som optages  hurtigt af huden. Aquasource Everplump føles som balsam, er plejende som et serum og glatter som en primer.

Ved kontakt med huden bliver den ekstra kompakte gelétekstur omdannet til fine mikrodråber, der er bundet i olie, og som brydes til millioner af friske dråber, der sættes fri og absorberes øjeblikkeligt af huden, der syner glat og føles velgennemfugtet. PRØV DET. Det er så rart og friskt og blødt… Almindelige cremer er en emulsion af olie-i-vand, men Aquasource Everplump er en emulsion af vand-i-olie. BUM. Aquasource Everplump fugter uden at fedte. Formlens effekt øges af det intensivt fugtbevarende stof glycerin. Med en koncentration af glycerin på 15% indeholder Aquasource Everplump dobbelt så højt et niveau af fugt som de øvrige Aquasource-cremer. Det kan mærkes på en voksen hud.

Resultat:
Aquasource Everplump føles som en fugtcreme, men opfører sig som en creme til voksen hud!. Den glatter, blødgør og mindsker linjer. Når Blå Hyaluron™, glycerin og resten af formlen af fugtgivende ingredienser trænger ind i huden, ser huden sgu sundere ud.

Findes i krukke med 50 ml som koster 325 kr. vejl. Fås desuden i en introduktionsstørrelse (så længe lager haves) i en tube med 40 ml, der koster 249 kr. vejl.

Der skal hentes en prøve venner. NU, skynd Jer…

TIP: Husk der skal solcreme over. Det er en dejlig “sommerdagcreme”, bare I husker solcreme over.

#livemore #biothermworld #aquasource #everplump

everplump-visual_aquasource-page_700-_-501

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>