Biotherm med røde alger

Blue Therapy Red Algae Uplift
Serum – 28 dages kur

Reklame c

Biotherm med røde alger

Jeg har lige genkøbt denne creme (på tilbud), da den er så vidunderlig for min MODNE (!) hud. Jeg elsker t at svømme i røde alger med Biotherm. Der findes ingen jeg hellere vil bade i alger sammen med – end Biotherm. De er pionererne på dét felt. Helt fra jeg var ung har jeg hørt om alger og havets gode ingredienser i Biotherms produkter. De kunne finde alle skattene i havet og komme dem i deres cremer før andre nærmest forstod Havets rigdomme

Blue Therapy RED ALGAE Uplift creme og serum er fantastiske. Lancôme har også lavet en creme i samme kategori, og er I fans af et af de to mærker, så siger jeg KAN I SÅ KOMME AFSTED og få en prøve eller to – og derefter forkæle jer selv ved at købe den. HOLD NU op det er cremer med effekt, skøn duft og vidunderlige konsistenser (og har i ikke en fuld pengepung så tjek Plaisir’s lignende ud).

Vi tager den røde alge

Denne serie er skabt til moden hud. Jeg anbefalede den til en pige på 32 år forleden, da hun søgte en creme, der kunne bruges under en solcreme hver dag. Hun ville have en creme med effekt, og endte med også at købe serum. Hun har skrevet til mig “Tak Ib for det gode råd med de der rødalger og lyserød creme fra Biotherm. Jeg er skide ligeglad med, at jeg ikke har moden hud, når jeg har din anbefaling så virker det sgu for mig. OG DET VIRKER. Min hud er så glad for Biotherm’s nye darlings. Anbefal du bare dem videre til andre. Tak fra Anne-Mette”…

Så deeeet…

PRIS

50 ml creme kr 519,95

15 ml serum/kur kr 389,95

Køb dem, når I ser dem på tilbud. Magasin har lige kørt Biotherm med minus 20 %…

Serum (28 dages kur)

Blue Therapy Red Algae er et anti-age serum – en kur til 28 dage (cirka). Serummet er beriget med ekstrakt af røde alger. Serum optimerer (som altid) brugen af cremen – og kan bruges 3-4 gange årligt (eller efter behov).
Serummet er let flydende. Den trænger lynhurtigt ind i huden. En herlig 28 dages kur, der gør en forskel på fastheden i huden. Virkelig værd at prøve. Kan også bruges med andre cremer – siger det bare…
Brug: Fordel 6 dråber af Blue Therapy red Algae Uplift serum over ansigt, hals og bryst (tryk let på knappen i bunden af flasken, for at få dråberne ud)
Fordel let over huden. Dup med fingerspidserne over hele ansigtet for at stimulerer microcikulationen.
Bruges under dag /og – eller natcreme.
Jeg har brugt den under såvel dag som natcreme. Jeg har brugt den op, og jeg er fan. Jeg har også brugt den på Jan, så vi brugte den på cirka 3 uger. MUMS.

Røde alger

Røde alger er en af de stærkeste alger, der findes. Jeg kender det fra helsebutikkerne (antiinflammatorisk). Den vokser på områder med mange sten, og er i stand til at forandre sig, hvis miljøet er frækt overfor den. Den folder sig ud og blærer sig lige meget hvilke leveforhold den bydes. Den er en alge motherfucker – så sej. Algen er elastisk og super stærk og modstandsdygtig. Sammen med Life Plankton kicker den ass i hudpleje…

Møs og god dag fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>