Der er Biotherm nyheder derude

Sponsoreret* (dvs produkterne er sendt til test)

Der er Biotherm nyheder derude

I mobber mig nu, når jeg deler dette med jer. Jeg er blevet glad for en essense. I ved en af de der vand-sager, vi skal komme på vores hud, før vi påfører serum og creme.

Jeg har testet cirka 15 forskellige, og aldrig rigtig fundet een, der gjorde lige dét, jeg synes, en essens skal være og gøre. Biotherm’s, som jeg købte første gang da Magasin’s nye beauty afd. åbnede ultimo sidste år, kan noget. Jeg ville dog ønske, at den kom med pumpe, men den er faktisk okay god at hælde dråber ud af. Det vigtigste er dog; DEN FUGTER OG FØLES SKØNT PÅ HUDEN. REN VELVÆRE OG GOD ENERGI. Jeg anbefaler jer, at tjekke den ud. Der må være prøver at finde derude.

LIFE PLANKTON ESSENCE** hedder den. 125 ml koster kr 450 (** indeholder højeste koncentration af Life Plankton af alle Biotherm’s produkter).

Det var godt nok nogle nyheder fra Biotherm, som jeg egentlig ville dele med jer. Jeg synes bare lige, at I skulle have denne lille historie med. Fordi den er så sød tihi. Jeg kan lide en essens, og jeg bruger den (sammen med alt det andet gode jeg gør for min hud – virker essensen her god for mig og min hud slubrer den i sig).

Vigtigst af alt – for hud, krop og sjæl; drikker jeg vand hver dag – og nok af det. 

Aquasource Gel 

“500 timers fugt i hver krukke”. Aquasource er blevet evalueret og resultatet blev de 500 timers fugt i en krukke. I kender godt Aquasource-serien fra Biotherm. Den er (og var) et hit. Jeg kan huske, da de små lysegrønne og lyserøde tuber kom på markedet. Wauh, de tog jer (og mig) med storm. Jeg brugte den lyserøde serie om vinteren, og jeg brugte den lysegrønne om sommeren – hele serien – også alle renseprodukterne.

Hvis I går ind hos en beauty-forhandler, og beder om god fugtpleje, så vil en rigtig dygtig ekspedient da lige vise jer Aquasource-serien. En helt vild dygtig ekspedient vil så spørge, hvad I bedst kan lide i konsistens? – og se til jeres hudtilstand og hudtype. Hvis serien så er god for jer, så får I et par prøver med hjem, og kan teste derhjemme inden I køber…

Der findes mange gode produkter i Aquasource-serien. Denne krukke med en gel til creme konsistens koster kr 299.

Aquasource Everplump Night 

Blå som det blå blå hav vi sejler på… pris kr 399

Aquasource Everplump Night Mask er en fugtgivende natcreme med maskeeffekt med en helt vild supersej og blå gele-tekstur. I løbet af natten, mens man sover, er huden mest modtagelig for ekstra pleje og får optimal udbytte af en god natcreme. Everplump natcremen/masken indeholder algen Life Plankton™, som stammer fra de varme thermalske kilder i Frankrig. Life Plankton™ er særlig, fordi den indeholder 35 forskellige vitaminer, mineraler, og spormineraler, som har en plejende, fugtgivende og beroligende effekt på huden.

BRUG: spar ikke på produktet – massér en god klat i cirkulære bevægelser i 1 minut. Duften af produktet er så lækkert, at øjnene automatisk lukkes under selvmassagen, og drømmene starter – allerede inden sengen er nået. Undgå kontakt med området omkring øjne og læber.

KAN I SÅ KOMME IND I MATAS – og finde en prøve på den. I skal opleve den, for at forstå HVOR lækker den er. Jeg selv ville KUN have købt den, hvis jeg havde fået en prøve først. Så I må afsted og søge efter gode butikker, der laver prøver, så I kan teste derhjemme.

2 Comments
  1. Jeg har prøvet Aquasource gel og var glad for den. Men det var nærmest som om min hud blev mættet af cremen – jeg kan sjældent bruge den samme creme i lang tid. Så jeg måtte videre til en ny 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>