Birkenstock i hovedet

Reklame

Birkenstock i hovedet

Da jeg hørte om Birkenstock’s nyeste skud på stammen; en hudpleje-serie, så rystede jeg på hovedet. Helt ærligt, jeg tænkte, come on manner…

Lige indtil jeg begyndte at sætte mig ind i sagerne og fik testet nogle af produkterne. Der er s’gu noget om snakken, kork får træt hud ned med nakken haha…

Birkenstock på fødderne

Jeg har gået i de tyske sandaler hele mit liv. Jeg kender til Birkenstock via Matas, og fordi sundt fodtøj altid har været vigtig for mig – både da jeg var barn, ung og nu gammel…

Nu kan jeg så også komme Birkenstock i hovedet, på hænder og fødder etc. Det er da cool.

I bunden ligger toppen – eller korken, der er sålen. Det er korken, der er hovedingrediensen i hudpleje-produkterne. Ekstrakt af korkeg* er selve hjertet af BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE. Korkeg-complex er en 100% naturlig bio-lipid sammensætning, der består af ekstrakter af korkeg og kokosolie, hvis effektivitet er testet i flere forskellige kliniske studier. Alle råvarer er bæredygtigt indkøbt.

er det ikke smart? #refillsystem

Helsam har sagerne

I Helsam forhandles serien. Den skal nok komme ud til flere forhandlere – er jeg sikker på…

Birkenstock Natural Skin Care består af: 

  • Natural Freshness: milde renseprodukter, der forbereder huden på den efterfølgende pleje Priser fra 200-249 kr. vejl.
  • Natural Moisture: effektive, fugtgivende produkter, der giver huden ny energi og en naturligt frisk glød. Priser fra 120-469 kr. vejl. 
  • Natural Comfort: produkter til hænder og fødder. Priser fra 150-249 kr. vejl. 
  • Natural Shapes: kropsplejeprodukter, der efterlader huden næret Priser fra 120-200 kr. vejl. 
  • Natural Age Control: luksuriøs anti-aging olie, der revitaliserer ansigt og krop. Pris 599 kr. vejl.

Jeg har prøvet fodcreme, håndcreme, læbebalsam samt kropscreme, og jeg er virkelig fan. Jeg skal helt sikkert have fat i den olie og noget fugt til ansigtet. For jeg tror på sagerne. Korkeg er pludselig gået fra at være en hammergod sål til at være et fremragende ingrediens, der ikke ødelægger vores klode. I love it. Hele serien er vegansk.

Jeg har kun en anke, og det er fordi jeg er så glad for farver; jeg synes, at den lysegrå farve er lidt kedelig og ikke gør indholdet justice…

Men ellers… – så kan I bare gå kork-amok <3

Møs fra Ibbe

Korgeg

*Korkeg fra træets barklag spiller en vigtig rolle i BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE. Det unikke ved kork er, at det er et vedvarende råmateriale, hvorved ingen træer er blevet fældet for at kunne fremstille ekstrakten. Når barklaget nænsomt er blevet høstet, fornyer laget sig selv. Træet tager altså overhovedet ingen skade.

Når korkegetræet er omkring 25 år kan barken høstes for første gang. Dette gøres traditionelt med hånden, så man undgår at skade selve træet og dets omgivelser. Barken kan herefter høstes hvert niende år i de kommende 150 år. Dette sikrer, at den anvendte kork i BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE er af højeste kvalitet og støtter bæredygtig dyrkning.

Sidst, men ikke mindst, er korkeg en fascinerende, vedvarende ressource. Hele dens cyklus, fra planting til genvinding, er til nytte for miljøet. Korkegeskove absorberer omkring 14 millioner tons CO2 hvert år og producerer nok ilt til at forsyne en mindre by. Således yder de et værdifuldt bidrag til klimabeskyttelse.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.