Blogs og ting jeg følger ind i 2018

Blogs og ting jeg følger ind i 2018

Hej første dag i 2018. Jeg krammer dig, og giver hermed mine læsere inspiration i junglen af livet og skønhedsverdenen anno 2018.

Jeg snuser og sniffer og følger med så godt jeg kan, her et lille kig ind i min hjerne om ting derude i 2018;

 • jeg følger med i hundelovens udvikling og afvikling (forhåbentligt)
 • jeg følger med i verdens gang
 • jeg følger med i sang (x-faktor)
 • jeg følger mine nærmeste venners kampe og sejre – og jeg trøster og hepper
 • jeg glæder mig til Game of thrones kommer med SNOW og Waldau
 • jeg følger op på mine egne ønsker og mål for 2018 (og deler dem med jer – de kommer snart op herinde)
 • jeg glæder mig til fodbold VM, selvom det er i Rusland
 • jeg vil slå et slag for piger over 40 med rynker dette år – bla på min nye IG profil MAKEUPANDFUNBYIB
 • jeg vil forsøge mig med FOREDRAG
 • bla bla bla etc etc

Blogs

Jeg læser simpelthen ikke så mange blogs, men jeg får nyhedsbreve fra nogle blogs, som jeg læser ind imellem – og i hvert fald åbner hver gang, der tikker en mail ind (ikke sikkert jeg læser hele blogposten, men jeg åbner den altid). Jeg får nyhedsbreve fra Anette, Silke og Lise – og jeg er glad for alle tre af disse fyrtårne i skønhedsverdenen, fordi;

 • Anette har de flotteste ankler og helt klart den fineste nudefarvede finger på pulsen – no doubt about that. Jeg kan lide hendes energi og hendes nysgerrighed. Hun er SÅ dygtig…
 • Silke, fordi hun er så sød, altså virkelig sød og altid har hilst så sødt på mig, og aldrig har været snobbet og “jeg er skide smart”-agtig. Så har hun fået en killing, og det gav lige ekstra point herfra…
 • Lise, fordi vi har hunde sammen – altså hun har Nikko og jeg min (e) – og fordi hun er så erfaren, at hun bløder Nutrix creme fra Lancôme. Hendes erfaring i branchen, hendes vid giver mig gåsehud, og jeg elsker hendes selskab og kram.

Influenser

Jeg følger med hos nogle bloggere, “almindelige mennesker “og Instagrammere (INFLUENSERS). De er så dygtige. Jeg er vild med de her;

 • stickyswedishdanish
 • carolineovergaard
 • nuria_blum
 • ditteussing
 • anne.absalonsen
 • mai_hedvig
 • juliedeschanel
 • naturligsmuk
 • ceciliegryphilipsen
 • pernillennielsen
 • thebeautypirate
 • elhamkavousi
 • + mange andre og mange mange mange ANIMAL-profiler, dem deler jeg med jer en anden dag…

Likeable

I denne branche er det ikke alle, jeg kan lide. Ligesom det heller ikke er alle, der er vilde med mig. Det er så fint. Sådan skal det være. Der er nogen af pigerne i branchen, som jeg holder øje med og engang imellem hopper ind og kigger, hvad de laver. Fordi de siger noget spændende, og fordi de er “fede” – og skide søde og kramme-venlige.

Der er feks;

 • Nelle
 • Karina og Eva
 • Pudderdåserne (selvfølgelig – it’s a given med dem)
 • Fagbladet Kosmetik  (kan ikke undvære)
 • Beautyavenue
 • Sahars
 • Mette
 • Matilde
 • og Elhamkavousi  ja især elsker jeg hendes bog, som jeg kender mange unge piger, der har som GURU-bog. Jeg har aldrig hilst på hende IRL, men jeg har smilet til hende – og fik varmt smil retur
 • etc etc der er så mange – giver jer lige en snas’ af the best of the best

Inspiration

Altså I skal jo gerne blive hos mig, haha – men jeg synes, at I gerne må kigge jer omkring, og jeg har hermed denne blogpost givet jer et billede af, hvor jeg kigger hen, når jeg følger med. Jeg er ikke en fashionpige, der gider læse fashion-stuff – ej heller mor – så ingen mommiblogs – dog ser jeg da, når nogle søde unge, jeg har kendt i branchen, siden jeg startede, bliver mødre. Det glædes jeg over, og kigger forbi dem ind imellem med likes og tillykke. Men jeg kigger ikke ind, når de begynder på deres reklamer om hoved-hale-fade og hørbamser med uldtørklæder. Der stopper Ibbe… hahaha.

Godt nytår kære venner

Jeg glæder mig til at vise jer skønhed i verden – på min måde i 2018 – og jeg håber I er klar. Der sker store ting i denne branche – og jeg skal være med i noget rigtig stort dette år. Juhuuuu. I får mere at vide – soon

Møs fra Ibbe

6 Comments
  1. Tak for at Codys mor vil være min kramme buddy og snakkeven. Det er så vigtig en faktor for mig i den verden vi kalder SKØNHED ❤️❤️🐶

 1. Jeg kalder jer gode feer i blogland, og du fører kære Ibbe med en generøsitet uden sidestykke. Jeg glæder mig til lune i luften, så vi kan holde det Fjolle-Nikko møde, vi ikke fik i år, det begynder også at haste med en 91 årig hundevaps. Jeg ønsker dig alt, hvad du ønsker for 2018 og krammer dig i tanken indtil vi ses, møs/Lise

  1. Lise <3 ordgudinde og Nikkos - Nikkos. Ja vi gør det - vi skal gøre det. Jeg vil så gerne. Os bare uden Fjolle - kun os tre. Det ku' vi godt...

Leave a Reply

Your email address will not be published.