Bobbi Brown hudpleje som forskønnende makeup 

Sponsoreret

Bobbi Brown hudpleje som forskønnende makeup – eller omvendt

Get the Glow er en dansk hjemmeside. Den kender I, det er dén søde Mette Milan har. Den hjemmeside jeg gerne støtter og shopper fra. Har I været forbi lately?

Tilbage til Get the Glow og Bobbi Brown. Den superlækre amerikanske Bobbi Brown kan noget med flot hud. Flot hud, der har glød – og ser naturlig ud.

Med disse to produkter er der smæk for gløden…

Extra serien’s Bare Glow illuminating moisture Balm (den originale)

Her er det en fugtgivende balm,  der giver huden glød. Nu er den i et helt nyt design (fedeste twist med låget, som jeg har vist jer mange gange på Instagram) med to helt nye farver i sortimentet – Bare Glow, Pink Glow og Golden Glow. Den skønne hudplejende formel giver huden vitalitet og glød takket være både perlemorspartikler og  fugtgivere.

Bare Glow (den originale)  –  Golden Glow (ny)  –  Pink Glow (ny)

Se Bare Glow på min håndryg på fotoet herunder. Kan I se, hvor “levende” huden ser ud? Sådan giver den også glød i ansigtet.

Brug:

Bruges ovenpå dagcreme – eller står alene. Der kan kommes foundation ovenpå – eller den kan duppes ovenpå foundation. You choose. Illuminating moisture balm er til at lege med for at hud-forskønne.

Pris kr 585 for 30 ml

Bobbi Brown forhandles online hos Magasin og i Illum in store.

Extra Glow Skincare Palette

Denne hvide glødgiver er en limited edition. Det er toppen af poppen. Good to go with – have med til lige at give glød. En dygtig makeupartist lærte mig engang, at jeg altid skulle have en vaseline med overalt til at friske mit look op. Det dropper jeg nu, hvor jeg er så heldig at have fået denne her.

I andre kan bare købe en vaseline haha. Ej, undskyld – jeg driller.

Men princippet er det samme; skab noget LIV i ansigtet med fedt – punktum. Det er sandt, at det virker.

I denne her er der – udover fedt – masser af hudplejende ingredienser. Det er der ikke i en dåse vaseline, men det glinsende for effekt er der…

Disse to

Disse to Bobbi Brown goodies er ikke hvermands eje, men det burde det måske være?. Jeg har vist jer på Instagram, hvordan de bruges, og jeg laver også en Facebook video en af dagene, så I kan se dem in action. De er så nemme at bruge, og for mig er det gængs makeup.

I kan sagtens finde billigere alternativer, og jeg forstår jer, hvis I gør det. For de her sager er dyre, men kvaliteten ér også derefter.

I kan godt købe en billigere strobecreme og mikse den i jeres dagcreme; så har I en Illuminating creme. I kan mikse noget ala 8hourcreme eller lign på highlighter-egnede områder i ansigtet – og I har noget, der ligner skincare paletten. Bare for at sige til jer; it does not have to be Bobbi Brown, men bliver det Bobbi Brown vælger i luksus og kvalitet, der holder, hvad de lover.

Møs fra Ibbe

2 Comments
  1. Jeps kender get the glow og har handlet der flere gange . Mette er super sød og har en fantastisk service ❤️ Følger hende også på Instagram og hun er så dejlig uperfekt – lige som dig. Derfor elsker jeg at følge jer 2 dullegrejs damer ! Hav en dejlig søndag .

    Kh Heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>