Bodylotion med blær’faktor

Sponsoreret

Bodylotion med blær’faktor

To af disse bodylotions har jeg fået i gave af venner og familie. Aurelia har jeg fået sendt til test. Jeg ønsker mig ofte gode bodylotions, for jeg gider ikke bruge noget, der ikke virker GODT og er lækre – punktum. Jeg elsker gode bodylotions…

Jeg køber selv Clarins’ bodylotion. Det er min hverdags NONNEBLØD HUD-bodylotion. Vi kalder den også MUSEBLØD, fordi olierne i den creme, bare gør huden så godt. Det er dog ikke en bodylotion med blær’faktor, men det er de her tre, jeg vil vise jer…

Sensai Cellular Performance Body Firming Emulsion

Det er min “silkepyjamas”, som jeg bruger om aftenen efter et bad. Simpelthen ren luksus og silke på kroppen.

Det er en emulsion til kroppen, der giver en fastere og mere opstrammet hud. Smidig og let konsistens der ikke fedter på huden – den smyger sig om huden og dufter himmelsk. Emulsionen efterlader huden gennemfugtet og blød – en følelse som holder længe efter påføring.

Brug: – Påfør en passende mængde morgen (meget drøj – meget) og/eller aften.

Den kan købes hos Magasin, Illum (I Illum har SENSAI en meget flot counter og sortiment ). Så er der mange private parfumerier, som oplyses på tel. 4023 1929. Bl.a. Charlotte Bonnen:

Den findes også på Magasins webshop, hvis I skulle være fristet. Kære mand – lækker lækker gave til DIN KVINDE.

Aurelia Firm Replenish Body Serum 250 ml kr 495

Denne nærende, lette og fugtgivende serum absorberes øjeblikkeligt og forandrer og genopbygger huden. En let og skøn tekstur, der øjeblikkeligt tilfører Antioxidanter og Omega-fedtsyrer til huden der, hvor de behøves mest – kombineret med en udsøgt blanding af essentielle olier fra Mandarin,  Bergamotte og Cedertræ. Dufter naturligt og af friskhed.

Aurelias Afrikanske Botanik-signatur med Baobab og afrikansk Kigelia Africana er kombineret med Omega 3, 6 & 9 essentielle fedtsyrer og Vitamin E, der nærer, beskytter og opstrammer huden. Beroligende Sheasmør og Kakaosmør giver en let fyldighed, som blødgør og udglatter. Arganolie sørger for vedvarende fugt. Kr 495

Tromborg aroma therapy body lotion 200 ml kr 420

Flødeskum, patchouli og fløjl. En sikker vinder herhjemme. Jeg har fået den i gave af min far to gange (havde ønsket mig den). Elsker dens duft af patchouli og lemon. Aroma therapy body lotion tilfører udover fugt også huden elasticitet og virker cellefornyende.

Sammenlignet

  • toppen af luksus og lækkerhed er Sensai
  • bodycreme med aromaterapi-spark i er Tromborg – der dufter kraftigt yeah
  • serum til kroppen, der også er aromatisk er Aurelia, der dufter blidt
  • alle tre er sanseligt lækre
  • den jeg helst ville have af min mand er Sensai’s

Gave

Ønsk jer det I ikke bruger hverdag om det hedder Nivea eller Clarins, så prøv at forkæle kroppen med toppen af poppen som Sensai, Tromborg, Aurelia eller prøv Decléor’s, som jeg også bare elsker elsker. Hvis I ikke selv vil (eller kan) bruge pengene på produkter til kroppen, der er i den høje ende, så ønsk jer det (som jer) altid i julegave eller fødselsdagsgave. Jeg kan love jer, at det er en fantastisk følelse, når så de påføres…

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>