Bogomtale af “Zack” fra Sverige

ItemImage.aspx

Bogomtale af “Zack” fra Sverige

Både min BFF (Kit) og jeg har læst den.
Kit var vild med den. Fire stjerner. Ud af seks.
Det er sådan en krimi der er en vild og voldsom aktionfilm i bogform. Så spændende. Så uhyggelig.
Hovedpersonen, Zack, er også vild og voldsom. Heldigvis også voldsom sympatisk.
Den fås HER
ER udgivet på Politikens Forlag
Sideantal 424
kr 179,95

Handling:

“Fire burmesiske kvinder fra en stockholmsk massageklinik findes brutalt myrdet, og en femte læsses svært såret af foran Söder sygehus. Efter hendes skader at dømme er hun blevet angrebet af hunde.

Kriminalinspektør Zack Herry er en kompliceret antihelt med en dunkel fortid. Med den udødeliges mod vil han rydde op i Stockholms kriminelle underverden, men han hjemsøges af minderne fra en fjern fortid.

Om natten forsøger at han at undslippe sine dæmoner ved at opsøge klubmiljøet og tage coke med de mennesker, han burde sætte bag lås og slå. Med politiets interne efterforskere i hælene forsøger Zack at forstå de kræfter, der ligger bag massageklubmordene. Handler det om had til kvinder, racisme eller menneskehandel? Det eneste Zack ved med sikkerhed er, at flere kvinder vil miste livet, hvis ikke han finder morderen i tide.”

ZACK er første bind i Kallentoft og Luttemans Herkulesserie, fritbaseret på den græske myte om Herkules’ tolv arbejder. Serien spås en stor fremtid.

Om forfatterne:

“Serien er produkt af samarbejdet mellem Mons Kallentoft og Markus Lutteman. Kallentoft har et stort forfatterskab bag sig med over 2,5 millioner solgte bøger verden over. Lutteman er journalist og forfatter med en række stærke nonfictiontitler i bagagen. Kallentofts finkallibrerede sprog og Luttemans sans for skarpt skårne historier og høj fart sætter scenen for første bog i en hitserie.”

VIGTIGT:
Både Kit og jeg glæder os til de næste bøger i serien. Kit glæder sig mest. Jeg fik nemlig ikke læst hele bogen færdig. Kit fortalte mig slutningen (med stor indlevelse og spænding). Jeg ved godt, at det er tøset, men jeg havde lige sluttet Arne Dahl’s nyeste, da jeg gik igang med Zack, og jeg elsker Arne Dahl, så det var uretfærdigt at sammenligne. Men det gjorde jeg. De skriver godt, de to forfattere. Der er gode, svenske kommende krimier i vente fra de to. Mon alle tolv i Herkules-serien vil handle om Zack? Det er spændende…

1 Comment
  1. Jeg er i hvert fald knap så afslappet omkring det med det stigende antal ulve i Danmark efter at have læst bogen……..;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>