Boho Spirit med Cnd – og hippien i mig danser

Annonce (sendt til test)

Boho Spirit med Cnd – og hippien i mig danser

I ved det allerede. Det handler om Boho Spirit-kolleltionen fra Cnd. Da jeg hørte om den, startede jeg allerede med at drømme om, alt det jeg kunne lege med de farver. Jeg har fået dem sendt, og jeg har leget. Jeg har haft alle fire farver på – hver for sig på alle ti – eller mixed. Jeg har haft en fest, jeg HAR en fest. Da jeg var i biografen igår – og havde en sommerkjole på i pastelfarver, bar jeg den gule lak (Vagabond). Det var så pænt – NU, da jeg har fået kulør på mine hænder, der ikke bare ligner kødpølser mere. Sommeren har gjort mine hænder let gyldenbrune, og med gule negle har jeg det bedst, når mine hænder ikke er blege og lyserøde. Det så så godt ud, og jeg fik ros af mange af jer, der spottede mine hænder og negle på Instagram i stories…

Boho Spirit

Offbeat

Jeg er gladest for den flotte røde OffBeat #278. Derefter kommer den gule Vagabond #280. #279 den laksefarvede Uninhibited og den orange Gypsi #281 er også fine. I det hele taget er det en glad kollektion af hippie farver, der lige passer ind hos mig. På Instagram har jeg vist jer alle farverne, og nu fås de også hos forhandlerne.

Forhandlernummeret finder I her; 33 32 33 22 (ring hvis I vil vide, hvor I kan få Vinylux nær jer). 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.