Boss Bottled Tonic

Boss Bottled Tonic

Boss Bottled – vores yndlings-Boss-duft herhjemme, nu med tonic…

Den er friskere mere sommerlig og med ingefær. Duften af mand og træ er bevaret i “kroppen”, men den er klart mere sådan “mand på strand med flot krop aer en hund, mens han drikker en øl”-agtig.

Ja, jeg er fan da.

Jeg spottede den i vores lokale Matas, og måtte sniffe. Jeg fik en lille prøve med hjem, og Jan blev lokket. Ud af det blå – i blå flakon – fik vi den sendt med posten til test. Jan fik sin sommerduft.

Vetiver, Ingefær, Citron og kanel

Topnoter: citron, bitterappelsin og grapefrugt

Hjertenoter: ingefær, kanel, geranium, nellike

Bundnoter: vetiver, trænoter

Både til konfirmanden og manden

Det gode ved denne her er, at den både kan bæres af den unge knægt med den dovne krop og de frække drømme, som den kan bæres af hans far; der træner for at vedligeholde den frække krop, og hvis drømme bare er sex een gang ugentligt med konen. Tihi …

Duften er dejlig, og den skal selvfølgelig prøves på. I må love mig, at I får en prøve med hjem, næste gang I ser den ude i butikkerne.  For den skal på huden, og når den så rammer manden, har siddet på tre til fem minutter, så overfalder I jeres mænd med kys og kærtegn etc. Hvis det er til jeres sønner, så lader I bare som ingenting, og siger henkastet “mor tror det er en parfume for de unge piger” og så lyver I lidt og fortsætter “for den er ikke noget for mig da”. Det vil de unge knægte elske. Tihi.

Kåde Ibbe.

Boss Bottled Tonic

Gerard Butler

Gerard Butler; ham jeg fik til at grine med maven. Han er stadig ambassadør for Boss Bottled – og Boss Bottled Tonic. Den matcher hans blå øjne. Læks manner.

Eau de toilette 50 ml kr 525 – og 100 ml kr 695 

Jeg vil anbefale Jer at købe den store 100 ml. Godt nok en vild besparelse sammenlignet med de 50 ml.

#themanoftoday #bossbottledtonic

Dejlige Gerard Butler #themanoftoday
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.