Boss The Scent lidt lettere

The Scent eau de toilette

Annonce

Boss The Scent lidt lettere

Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg har købt den sorte flakon, og jeg har modtaget eau de parfumen, og at jeg har brugt begge to – op. Så jeg blev så glad, da jeg fik eau de toiletten sendt til test. Så havde jeg endnu en The Scent – og oven i een der passer perfekt til den kommende smukke sommer (jeg ved bare, at det bliver en solrig sommer).

The Scent vandt mit hjerte med eau de parfumen i 2016 (det kan I læse i denne gamle blogpost), og jeg har sjældent brugt to parfumer så hurtigt, som jeg brugte de to ovennævnte.

Nu er jeg gået igang med eau de toiletten, og den skal I også møde…

BOSS The Scent for Her Eau de Toilette

BOSS The Scent for Her Eau de Toilette er en duft med et lettere touch end den allerede ikoniske duft Boss The Scent.

Den er lettere, friskere og blomsterrig – knap så mørk, rå og dyb som “Den sorte” – og knap så intens og fræk som eau de parfumen.  Den matcher sommeren bedre, da den dufter “køligere” og mere sådan sommerglad. Lov mig at snuse jer frem til den derude…

Noter:

Top Noter: Pink Peber & Grøn Mandarin (forfriskende – opløftende)

Hjerte Noter: Freesia & Orange Blomst (sanselig og blomstet)

Bund Noter: Mørk Ristet Kakao ( sommerlig varm)

EDT PRISER (hold øje med tilbudene derude)

100 ml 815, 580 kr for 50 ml og kr 425 for 30 ml kr

Kan jeg anbefale DIG en parfume?

Ja, det kan jeg da godt, men det er din næse og stemning indeni, der bestemmer om den er den helt rigtige for dig. Jeg spår endnu et hit med denne udgave af The Scent. Den er total likeable – og går lige i kroppens “sommerceller” – uden at være lummer og tung. Få en prøve af en af de gode forhandlere, der nemlig er dem, der gider lave en prøve til dig, som du kan tage med hjem – og prøve. Hvis du så elsker den, så håber jeg, at du går tilbage til den butik, der har givet dig prøven – og derved honorerer deres service.

Møs fra Ibbe – tjek The Scent Eau de toilette ud asap <3 Sommeren skal lokkes frem – af dufte fra os selv hahaha

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>