Broottrunk – hvordan kan du?

Kanne Brottrunk – probiotisk gærdrik

Annonce

Brottrunk – hvordan kan du?

Da Josephine var lille. Da jeg fik sclerose. Da læste jeg, at hvis jeg drak en flaske Brottrunk om dagen, så ville jeg blive rask. Det var selvfølgelig noget værre pjat, men jeg prøvede da. Jeg drak en flaske Brottrunk hver dag i fire måneder. Josephine glemmer det aldrig, og hun siger tit “når Ib kunne drikke det der lugtede så slemt, så kan jeg også”.

Jeg kunne, fordi jeg troede på, at jeg kunne få sclerose til at gå væk.

Det kunne jeg ikke…

Til gengæld

Til gengæld blev Brottrunk en tilbagevendende ven herhjemme. En flaske, jeg køber, når jeg ser den er på tilbud (vejl uds.pris kr 48 – jeg får den tit en 10’er billigere). Jeg drikker VitaBiosa periodevis, og når jeg ikke gør det, er jeg på Brottrunk. Jeg elsker smagen. Det er ikke normalt. De fleste synes, at den smager æbleeddike-agtigt. Jeg elsker, at den prikker på tungen, og at jeg mærker “de levende bakterier”, som jeg ved – og som jeg TROR PÅ, at gavnlige for mig – og mange mange andre…

Et tip

Prøv en 15 dages kur med Brottrunk – jeg ved af erfaring, at en sådan kur kan have en gavnlig effekt på oppustet mave, let stress i kroppen, ondt i maven – og en lang række andre livsstilsmæssige ubalancer. Kuren giver simpelthen et overskud – fornyet energi.

Hvis I har lyst til et toptrimmet tarmmiljø

Ja, hvis I har lyst til det, så overvej lige dén kur. Jeg påbegynder kuren i næste uge. Skal lige have købt alle seks flasker, og går til min lokale helsemand og får dem i hus efter weekenden. Så kan I følge min rejse i de 15 dage fra på onsdag den 2.maj. Det sker på både IG og FB.

Jeg har det skønt med Brottrunk. Min krop får det SÅ GODT, og hvis I også har lyst, så husk det er med EGET ANSVAR som overskrift, MEN I kan altid spørge mig til råds undervejs, og så skal jeg sørge for at finde svar til jer ASAP. I kan også sende spørgsmål til Natur Drogeriet, der altid er fænomenale til at svare – med kompetente svar (skriv til; info@natur-drogeriet.dk )

Brottrunk

Brottrunk er en vegetabilsk, alkoholfri og laktosefri gærdrik med bla B12 vitamin. Et mælkesyreprodukt (uden mælk) med levende mælkesyrebakterier, dannet ved fermentering af økologisk fuldkornsbrød, naturlig surdej og vand. .

Brottrunk Kanne indeholder mit yndlings-B-vitamin; B12 vitamin, der medvirker til, at vores geniale immunsystem fungerer så optimalt og normalt som muligt. B12 vitamin er også energi-optimerende ved træthed. Læs mere om B12 ved at Google vitaminet…

Ingerdienser i Brottrunk Kanne:
Kildevand + Fuldkornsbrød af økologisk dyrket hvede*, rug*, havre*, surdej, salt.
* Økologisk dyrket.

“Normal” (når det ikke er 15 dages kur) anvendelse af Brottrunk Kanne:

 • Ryst flasken grundigt inden brug, så bundfald opløses.
 • tag 1-2 dl før udvalgte måltider
 • eller bland 1/3 Brottrunk Kanne med 1/3 æblesaft og 1/3 vand – for en både sund og velsmagende drik.
 • ved daglig brug drikkes Brottrunk om morgenen.

Holdbarhed:
Efter åbning 2 dage ved stuetemperatur og 8 dage ved opbevaring i køleskab.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Jeg har ingen aktier i Brottrunk og Natur Drogeriet. Hvis i klikker løs, får jeg ingen penge. Jeg vil bare så gerne – så hurtigt som muligt dele dette fif med jer, fordi jeg selv har glemt kuren, og da jeg blev mindet om den idag, blev jeg så glad, og har arbejdet med teksten siden jeg kom hjem, så I kunne få tippet hurtigst muligt.

Møs og hurra for en sund tarm – som menes også at give et sundere sind

Ibbe

6 Comments
 1. Melder mig under sundhedsfanerne. Brottrunk er bestilt, starter så snart de er ankommet. glæder mig til at følge dig – love

 2. Det må jeg prøve, tager i forvejen æblecidereddike og Multidophilus fra Solaray. Kan jeg tage det samtidig?
  🦋God weekend🦋

 3. Lyder som en rigtig god ide 👍🥃🍋
  Kan det passe, at jeg på IG hørte dig nævne noget om, at det er en god ide efterfølgende at drikke noget vand med citron i?
  Og i så fald hvor meget vand med citron, skal jeg drikke?

Leave a Reply

Your email address will not be published.