Brud (og konfirmand) se her

Yes, I do

REKLAME

De der lyse lakker, vi alle synes ser så naturlige og fine ud, er ude nu som en kollektion. Jeg har testet alle fire, og jeg klapper i mine fine hænder. De er lige som jeg drømte om, da jeg sagde JA TAK til at teste dem. De er transparante, nogle heldækkende og alle fire dækker fint. Jeg brugte to lag, og det gav så smukke negle (ala USA-look “Hey I went to L.A.)…

De hedder;

White wedding (den hvide – næsten heldækkende)

Bouquet (den råhvide – transparent)

Velled (den støvede beige-ish – transparent)

Forener yours (den lyserøde – heldækkende)

De fire fine

YES, I DO BRIDAL COLLECTION er ude nu. Skal du til bryllup, konfirmation, forårs- eller sommerfest – eller sågar endda selv stå brud??? – så vil denne kollektion fuldende det feminine look.

CND-kollektionen er en smuk limited edition kollektion i fire sarte pastelfarver, som enten kan anvendes i en fransk manicure eller som en klassisk helfarve på neglen. Og med halvtransparente og heldækkende farver med henholdsvis varme og kolde undertoner, er der et match til enhver smag.

Søg efter navnene på kollektionen, så ser du hvor de fås online (fra idag den 7/5 skulle de være i butikkerne/på neglesalonerne). Jeg er forelsket i farven BOUQUET. Den har jeg fået mange komplimenter med. Jeg er mest til det semi-transparente, da jeg har nemmere ved at putte det på.

Ha’ en dejlig tirsdag derude venner og husk at CND VINYLUX også har lavet sådan nogle fede overlakker. Læs om dem hos min kære hundeveninde QLAND


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.