En buket der holder længe efter Valentines Dag

Annonce (hvilket herinde betyder tilsendt, da jeg ALDRIG har betalte indlæg på min blog)

En buket der holder længe efter Valentines Dag

Jeg vil idag lige tippe om min yndlings ROSENPARFUME, som Jo Malone har kreeret. Jeg vil gøre det, selvom jeg aldrig selv kan modtage en bedre Valentines Dags-gave end den jeg fik i 2001 (hvor jeg fik lov til at have hund her i lejligheden – og derfor kunne vi købe BLOP). Det var Jan, der sørgede for det. Han har givet mig andre Valentines-gaver, men ingen kan måle sig med at få BLOP. Bedste gave fra Jan the man til mig, der gik lige i min sjæl..

Men Red Roses Cologne kan noget, der også rammer min sjæl…

Den er indbegrebet af sommer i min mormors have, rosenbuske, roser og bier der summer med solskin på himlen.

Når jeg bærer den, er jeg tæt på min fortid og mine gode minder fra min barndom. Sådan er det at dufte til roser for mig.

Red Roses

Valentines Dag

Hvad betyder Valentines Dag for dig?

Er du vild med røde roser, rosendufte – perfekt sammensat? Så kan du forkæle dig selv med Red Roses Cologne. Er det din mand (eller kone), der skal forkæle dig med parfumer? – så kan du helt diskret sende ham/hende denne mail …

Det er en helt vidunderlig og romantisk parfume. Jeg mener det, når jeg siger; JEG ELSKER DEN.

Red Roses Cologne

Red Roses Cologne er essensen af romantik. Den er inspireret af en blanding af syv af verdens mest udsøgte roser. Der er tilsat knuste violblade og et bitte strejf af citron. Når den rammer huden folder den sig ud som en buket friske blomster; sprøde, friske og betagende .

Parfumen er frisk, rosenagtig og romantisk. What’s not to love?

I kan købe Jo Malone i Illum og Magasin, og Magasin forhandler Jo Malone online. 30 ml koster kr 450 og 100 ml koster kr 900.

Lykkeligste duftlys fra Jo Malone – går lige i min sjæl og i mit hjerte

Tænd et lys

Jeg har fået dette duftlys i gave af en veninde, der rejste meget til London. Det er nok det “lykkeligste” duftlys, jeg har ejet, for det bragte mig altid hjem til min trygge barndom hos min mormor og morfar…

Duftlys bruges bla til at opløfte, slappe af eller tilføre en luksuriøs duft i hjemmet. Forvandl atmosfæren derhjemme med luksus og romantik. Brændetid 45 timer. Låg medfølger. Kr 380

En buket

Så i stedet for en buket blomster, kan I i Red Roses-serien finde “en buket roser der holder længe”… Det kan jeg godt lide – selvom jeg også elsker friske blomster…

Ha’ en vidunderlig onsdag venner. Nogle kalder det for Valentines Dag idag. Jeg håber kærligheden finder jer hver dag, for det er hver dag, at vi skal elskes for dem vi er og for det vi bringer.

Ibbe

#letloverule #jomalone #redrosescologne

2 Comments
  1. red roses er også (en) af mine yndlings! – den dufter af sommer og kærlighed, og det kan vi lide :)!

    Jeg er generelt fan af Jo malone og den måde de kan mixes til egne dufte. Jeg var så heldig for nogle år siden, at få hendes julekalender – så der var der rig mulighed for at lege og finde frem til yndlings! de mørke flasker, kan virke lidt skrappe, men de kan altså også noget :)!

    Happy Valentines day og knus

  2. Fie tak tak tak – årh det er min store drøm at få den kalender – hvor er det dejligt du fik den. Jeg har nu fire parfumer fra Jo Malone, og jeg vil have flere, for jeg elsker dem og så er der gode energier i det brand – og det betyder meget for mig <3 god dag også til dig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>